|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Uploads: 1
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
evo ovako....imam par opcija za kupovinu kljava pa mi vi recite koja je najbolje....
Roland G600 500KM (250 euro) Roland EXR-7 500KM (250 euro) Korg i3 400KM (200 euro) eto da cujem malo vase misljenje...slobodno se prepirite za kljave : ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ma,kupi sve tri,nece da se bace!
![]() ![]() ![]() Salim se,naravno! ![]() Da li si imao priliku da cujes kako rade te tri klavijature? Najpametnije ti je da ,ako vec kupujes jednu od te tri,sam odaberes onu koja ,po tvom ukusu i na osnovu tvojih potreba,najbolje zvuci. Sad mogu ovde da se raspredu price o ove tri klavijature,pa te to jos vise zbuni! ![]() Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.02.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 707
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa50, Triton Classic
![]() |
![]()
ma joj...bitno mi je da mogu fini ritmovi i boe....o g800 i i3 znam malo vise nego o ovom exr-7...slusao sam demo na youtube i fino zvuci,samo neznam jel problem za njeg naci boje i ritmove..i ide li kakav flopy ili nesto
I PARDON,NIJE G600 NEGO G800 |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5216
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ako je za te pare ko sto kazes G800 uzmi i nemoj se razmisljati uopste. Kasnije si jos dokupis neku solo klavijaturu zbog boja, ili popravis onog korga i imas najjacu kombinaciju. Samo isproveravaj sve na rolandu da li valja i da li funkcionise posto mi je to nekako niska cena za G800.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
G800 ako je u potpunosti ispravan.Imas ritmova za nju koliko hoces po netu a i lepo radi.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
I ja sam mišljenja da bi trebao uzet G800, samo kako reče drug yamahapasion dobro otvori oči jer nekako je to malo para za G800! Pozdrav!
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Imao sam g-600 i da je imao mogucnosti da prihvati vise ritmova ne bih je menjao.Mnogo dobro radi,samo je mana kao sto rekoh memorija ritmova.Samo osam preko fabrickih...Nikada se ne kvari,zamrzava...radi bez problema.
Tako da je moj predlog g-800... |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.02.2009
Mjesto: beograd
Downloads: 74
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
jos jedan glas za exr 7. Ja je imam i sasvim je ok. Samo su mi malo sumnjive cene. Exr cita sve ritmove od g serije, va, .... ima usb i flopi, a i najnovija je od pomenutih.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
500 km za 7s?? sumnjivo mi to, ne možeš ni 5s nać za te pare. moj glas definitivno za 7s, kao što je već kazano novija kljava pašu ritmovi sa g serije, 76 tipki . etc, etc
|
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Roland EXR7.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |