|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.10.2008
Downloads: 80
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Molim za pomoc moji Korgovci! POmjerao gore il dole moj regler za jacinu boje (onaj najdesniji) nista se nemjenja.. uvjek ista jacina.. a ritam se moze mjenjati.. kada ugasim bude ponekad pa opet proradi a nekad nece.. da nije do seta kojeg sam stavio nedavno?? molim za pomoc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Samo lagano i opusteno druze.
Ne treba ti u naslovu teme da stoji "U POMOC",jer ako neko zna o cemu se radi,javice se i dobices odgovor. Malo strpljenja treba.... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Sejox za ovaj koristan post: | ragazzo-saray (24.10.2009) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.10.2008
Downloads: 80
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ok.. eto cekam.. i strpljiv sam.. al eto zelio bih da rijesim tu stvar uz vasu pomoc dragi moji korgovci..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.08.2009
Downloads: 51
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
u globalu imas opciju pod kontrolerima ...slider...treba da stoji keybord expresion.
Ako nije to, onda si vjerovatno upisao set od pa80 ili pa60 , pa moras da reinstaliras os i resurse ... Da li si upisivao set??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Sigurno je do seta, inace kad ubacivas set izbjegavaj da ubacivas GLOBAL, nadji neki drugi set i probaj radice sigurno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
o ovome se vec pisalo na bar 5 tema, ne znam kako te moderatori vec nisu uputili.
to je standardan Bug na PA50-60-80 nakon menjanja nekih setova. citiracu drugara sa foruma taleta, koji je to lepo objasnio -Znaci stisnes prvo dugme Disk posle ides na stranicu erase promenis na ssd ides u sound i tu ostavis samo user 1 i user 2 i user dk ostale usere 3 4 5 6 7 8 izbrisi i slajder ce ti raditi bez problema nije problem ni u global normalno treba da bude podesen kako treba za da radi uzivaj ![]() |
![]() |
![]() |
Ćlan 3 Vam se zahvalio, BoleroBend, za koristan post: |
![]() |
Favoriti |
|
|