|
|
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
o ovim pilotima stvarno ne znam nista,recite mi jel za ove pare moze da se uzme neki normalan pilot ili za manje ne bih se bunio
![]()
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Akg C520, ima tema o njemu...
![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
koliko kosta nov? jel bi se bolje cuo npr od mog sm58?
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Uploads: 0
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Imam ga i prezadovoljan sam... boli glava...direktno u mixer i gain je izmedju 0 i 1... a sound izlazi da se smrznes...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Fin mic, imam ga i koristim... Uvek dajem prednost obicnom micu ali vise ne brinem, stalak, pa te guraju, pa...
![]() Poz P.S. cak mozes proci i dosta jeftinije a moja preporuka da se ne bakces sa externim fantomima i baterijama, uzmes samo onaj dodatak, nakacis mu obican mikrofonski kabal i direkt u mixer... Ako je "L" varijanta, sto ti preporucujem jer ga mozes kasnije koristiti i za bezicnu varijantu.
JBL! Promijenjeno od Beethoven (17.03.2010 u 00:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
nikad nisam probao da pevam s pilotem uvek sam se pitao kako kontrolisati glas,mislim nekad treba malo da odaljis od usta pa priblizis itd,koliko se krece cena novog i polovnog?
e na sta mislis kad kazes L varijanta? i koliko kostaju ti dodatci baterije i fantomi i cemu sluze ? koliko traju te baterije? Dodato: sad ga nadjoh jedino u mitrosu,130eura AKG C520L to je ok?
Promijenjeno od mimiki (17.03.2010 u 01:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Uploads: 0
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Ko sto rece Beethoven, nista baterije nista fantom ext, samo kabal duzi i direct i mix sa fantomom..baterije su ti samo extra trosak koji moras uvek da placas...ja sam svoj platio sa fantomom ext oko preracunato iz $AUS u Eure oko 200 eurica....a fantom vise i ne koristim nikako... sve preko m ixera
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|