|
|
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Dakle dvoumim se izmedju ove dve power miksete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
jesi probao i jednu i drugu??
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Nisam ih probao.Znam sledece,Powerstation je stara mikseta 20god i priblizno toliko kilograma,2x250W prave snage,mosfet tehnologija,nema kombinacije dva efekta-lexicon je u pitanju.Martin je nova mikseta sa garancijom,2x300W(koliko je prava ne znam),dva efekta 2x256,16bit efekat.Cene su im priblizno iste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Bobane,cene su im za ovu staru 20 godina oko 400 evra ( Naravno polovnu u dobrom stanju) a ova je u radnji nova 350 evra...razmisli zasto je to tako?
Ne bih ja tu imao mnogo dilema ako su samo ova dva modela u pitanju... |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Eto,zaboravio sam da kazem da prilikom odlucivanja ostavimo nostalgiju po strani i imamo u vidu realne potrebe.Treba mi za sastav tipa aranger,harmonika,pevac eventualno pevacica.Ponekad idem i sam sviram i "pevam"!Koristimo 4 zvucne kutije,2 FE15/3 i 2 Wharfedale Titan 12 a skupovi kojima sviramo ne prelaze 200 ljudi.
Dodato: Kod Powerstationa me brine onaj njegov jedan efekat,da ne bude "dva losa ubise Milosa".Takodje me brine na koji je nacin uradjeno hladjenje,ipak se klima znacajno izmenila za 20 godina,kad krenu vrućinčine..... Promijenjeno od Boban010 (28.03.2010 u 19:27 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Pa ako kazes da se "nostalgija" ne vazi onda sam biraj...
![]() a nisi Aci odgovorio na pitanje,da li si probao jednu i drugu? |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobro evo posle nekoliko meseci da pitam druga Bobana
![]() ![]() ![]() Dodato: A da ikolika je fabricki deklarisana snaga za ovaj mixer?pozz Promijenjeno od Milan$ (07.12.2010 u 13:15 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Mikseta radi kao prvog dana,da ne cuje djavo,inache ona ima snagu 2x300W i mislim da je to dosta realno napisano uz neku min.toleranciju!Beringhera sam cuo i to onu chuvenu kockicu i ne svidja mi se.Odgovorno tvrdim da je Wisman bolji!
Sto se PMF800 tice cuo sam neke komentare tipa da je Delay ili prekratak ili predugacak a nikako kao sto treba,ja sam medjutim zadovoljan jer to viska delaya ima samo kad probas samo glas a u svirci ga ima taman kako treba,onako narodnjacki.Mada ona ima toliko efekata da bi bilo chudo da ne nadjes nesto sto je priblizno tvom ukusu! Uostalom kako zvuci mozes cuti u mojim demo snimcima. Pozzz.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala na odgovoru...
Inace da ti kazem,ja imam kockicu,i samo jedan efekat za pevaca,i za sad svi mi uglavnom traze hall(njihov izbor,ne moj),tek poneko delay,bar ljudi s kojima ja radim..tako da mi je bitno da ima ok Hall,za delay naci cemo vec nesto ![]() Promijenjeno od Milan$ (07.12.2010 u 13:47 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|