|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
ljudi da li neko zna koja je i kakva ovo sprava? hocu da kupim vokoder ali jako malo znam o tome... pre svega me interesuje: vocoder, vocalist, vocal harmonizer, da li su to razliciti nazivi za jedno te isto ili ne?
![]() Promijenjeno od neconix (29.03.2010 u 22:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ovo je Digitech Performer, a za tumacenje ova 3 izraza, iskoristi search, mnoooogo je pisano o tome.
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@radex
Evo na primer ovaj model,ali ima i jeftinijih koji ce da odrade isti posao ![]() Ova cena neka sluzi samo za orijentaciju posto je u ovoj radnji svakako sve skuplje nego u drugim muzickim prodavnicama. Pozdrav TC-Helicon VoiceLive 4-stimmiger Vocal Harmony Prozessor mit Intonations-Korrektur und Effekten (3-Band EQ mit Low-Cut, Kompressor/Gate, Hall + Echo), Bodenteil, eingebauter Mikrophonvorverstärker mit 48V Phantomspeisung für Kondensatormikrophone, 8 integrierte Schalter zum steuern des Voice Live,... ovde koshta 475 Eura Promijenjeno od gega (29.03.2010 u 16:22 sati) Razlog: zeznuo sam se :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2005
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 2342
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ja sam imao ovaj model(digitech performer sto je koristio kosmajac) i mislim da najbolje radi posao, svidja mi se jer pratece glasove izbacuje tvoj glas a ne neke zenske vokale i ostale gluposti, moze se naci samo polovan jer se ne pravi vec dugo, cena mu je od 250-350 kako ko prodaje. od novih u ovoj klasi ima samo digitech vld3 koji kosta 300evra al nisam ga probao, ovi ostali modeli su svi gitarski.
Promijenjeno od zokin (29.03.2010 u 20:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako ga nadjes neces se pokajati, ja ga imam 2 godine.
Ekstra masina.Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.01.2007
Downloads: 270
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Vl3d je bolji u bg-u kosta 250e
Ja kupio pre 2 meseca u Mitrosu.....Odusevljen sam radom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.04.2008
Mjesto: Razanj
Downloads: 531
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
Interesi: Fudbal
![]() |
![]()
digitech vocalist live 3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Mislim sta reci, kolega bracinaccar pogledaj ovde u trecem postu
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15536 Nebih ti napisao ovo nego vec si postavio i ti tvoje odgovore tamo pa valjda si video da je kolega radex vec kupio vl3d a ti mu sada pises da kupi digitech vocalist live 3. Jos malo pa si 3 godine registrovan ovde, valjda si procitao ili ukapirao sistem rada na sajtu. Naravno nisam ja taj koji treba da sudi o tome, ali nije lose da se malo pomogne moderatorima, jer i oni su ljudi prenatrpani ovakvim pa ne mogu sve da postignu. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
da, kupio sam ga pre nekoliko meseci i sprava radi bez errora
![]()
![]() |
Favoriti |
|