|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Zdravo kolege ...Pre 5-6 dana kupio sam PA 800 i posle ubacivanja neki setova ,znaci danas kad sam upalio sve se cuje samo distorzija ,i sa ritmova i sa boja i sve,jos nesto..juce dok sam svirao culo se jedno"ZZZZT'...sta mora da bude il sta je u pitanju ...Pomagajte kolege Unapred vam Hvala....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
RAM memorija riknula.J.b. ga,nisi ni prvi,a,na žalost,ni poslednji.Ako je pod garancijom vrati,neka ti zamjenu za novi,jer kad ti jednom rikne RAM velika je vjerovatnoća da će opet.Pamet u glavu.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Hvala ti Makso..Znaci sigurno da je RAM u pitanju..kako se to menja jer mogu sam da to uradim il treba kod majstora...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
@Albmusic,procitaj malo pravilnik,posto si nov.Imas tema o ovome gomilu samo da odes na pretrazivac i u forumu Korg aranzeri ukucaj ram,pa ce ti izleteti dosta tema.Ram ti je sto posto,e sad to moze da povuce i gornju maticnu plocu,dok se ne stavi drugi ram neces znati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Druagri i kolege !!! I posle menjanja RAMA na Korg pa 800 opet imam isti problem znaci distorzia ne bojama i ritmova !!! Sad sta je i kako i sta da radim !!!Pomozite i unapred vam hvala !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Užas! Pa možda ti je i matična riknula kao što reče kolega Svrakan. A možda ti je i ta nova memorija opet vrisnula? Ako imaš garanciju vraćaj to nazad i traži drugu klavijaturu. Pazi kad učitavaš setove. Pobriši global sa tog seta, a zatim i sample memoriju iz klavijature, obavezno izbriši sve samplove prije nego što ideš drugi set upisivati. Pozdrav i sretno!
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|