|
|
Studio - Uradi sam Kompletna postavka kucnog ili pro studia, oprema, prostor, izolacija... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
Pozdrav ... Ja bi zelio napraviti svoj studio neki mali ali me zanima sta mi je sve potrebno ???
Ono sto imam ... Klavijature pa800 i triton lee, pojacalo, mikrofon, zvucnike slabije 2 x 40 W ali su jako dobri drveni i daju cist zvuk... Od programa za komp nemam nista... Koji bi bio najbolji program za koristenje jer povezem klavijature na komp i da tako pravim muziku ... Moze li savjet i cime je najbolje izolovati sobu i da ... trebami stalak za mikrofon dali neko ima da prodaje ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Procitaj temu ,zvucna izolacija za prostor,,!!! da se ne ponavljaju teme.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
DA Procitao sam ali me zanima gdje nabaviti toliki siropol
![]() ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od Vaxter (12.05.2010 u 13:03 sati) Razlog: Uklonjen citat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Za izolaciju kućnog radnog prostora je dobar i "azmafon"-materijal koji nije mnogo skup,a možeš pogledati na netu nešto više o njemu kao i o cenama.
Evo ti jedan od linkova gde se možeš informisati o ovom materijalu: ********************** Što se tiče stalka za mikrofon,ni to nije skupo i to ti je najmanji problem za kupovinu. Od programa za obradu zvuka(snimanje,mixanje itd.) možeš da koristiš Cubase,Pro Tools,Nuendo,Sonar,Sound Forge,Adobe Audition,a sve zavisi kako hoćeš da snimaš(audio snimanje ili MIDI snimanje).Imaj u vidu da ti je potrebna i odgovarajuća zvučna karta. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Jolly za ovaj koristan post: | edinzulic (12.05.2010) |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Hadžići, Sarajevo
Godina: 31
Downloads: 1198
Uploads: 8
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa50 i Yamaha Psr 620, Alesis QX49 midi controler
Interesi: Svirka, Računari, Tehnologija
![]() |
![]()
Sto se tice izolacije, sve imash u jednoj od tema.
jedna od njih je: http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=6540 A ja ti savjetujem, ako nemash bas puno para, i ako ne zelis bas sto posto kvalitetne snimke, kupi dosta skolji od jaja, i to fino nalijepish na zid, i mozes svasta da stavis na njih, da ih prekrijesh. Rade super,znam iz iskustva. Pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio driftkiller za ovaj koristan post: | edinzulic (12.05.2010) |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
Kod mene u gradskom radiju (u studiu)su uradili izolaciju korama od jaja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|