|
|
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
Pokaži Rezultat Ankete: sta najbolje radi posao za aranzersku svirku? | |||
JBL EON 1500 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 45,45% |
EV SX 300 |
7 | 31,82% |
RCF ART 300 |
5 | 22,73% |
RCF ART 315 |
0 | 0% |
Glasanje sa više izbora Glasač: 22. U ovoj Anketi ne možete više glasati |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
au ljudi nema kad i gde da probavam kutije i nikako ne mogu da se odlucim sta da uzmem,za sad su opcije:
art 300,art 315 ,jbl eon 1500 ,ev sx 300 sviram aranzer i pevam,ajde recite mi iz iskustva sta najbolje radi posao ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Moje licno iskustvo:
RCF Art 300/315 sam probao, i nije mi se svideo zvuk kada poredim sa EV-om. Od ova 4 modela koja si naveo, moj glas ide EV SX300. JBL nisam probao, tako da ne mogu da sudim o njemu, ali EV SX300 vise prija mom uvetu od RCF Art. Pozdrav
![]() |
#3 |
Belaj boy
|
![]()
Kao sto je vec slucaj sa slicnim temama i ovde ce svako imati svoje misljenje.Od ovih gore navedenih kutija sam imao dobra iskustva i sa Rcf i Ev ali osim njih mnogo mojih kolega je prezadovoljno kvalitetima Fbt max-4,a nisam nikad radio na Dynacord 12/3 D-lite,ali mogu da zamislim da to opasno radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
naleteo sam na art 300 ocuvan,ali menjana elektornika unutra pre godinu dana u rcf-ovom servisu ,recite mi kad se to stavi novo jel to utice na rad zvucnika i jer rade losije nego pre kad se to zameni?
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ako se zameni u RCF servisu i stavi isto sto je bilo i ranije, ne vidim razlog zasto bi radilo losije ili bolje?
![]() ![]() Razmisljao sam dugo sta da ti predlozim bojeci se da cu biti pogresno shvacen... ![]() ![]() Sta bese, koji mixer imas? Yamaha nova?
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
yamaha 5014c
![]() |
Favoriti |
|
|