|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Cao kolege, da li mozete da mi malo date instrukcije o sviranju u diskoteci ili kaficu, jer napravio sam skoro band sa nekim drugarima i jednom drugaricom, pa interesuje me sta ce mi trebati sve za taj pocetak ? Hvala puno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
KRVAVI
|
![]()
Instrumenti,kablovi,ovucenje,mikrofoni,stalci,repe rtoar pesama......i dobra volja za radom i vezbanjem.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
instrument imam pa 800, volju imam, a vec duze vreme sviram harmoniku, nego me interesuje koliko odprilike treba da znam pesama, sa kojim pesmama da pocnem, kolika cena treba i naravno sta mi treba od ozvucenja, 2 klavijature rade i pevac i pevacica? pozz i hvalaaaa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Pre svega ti treba znanje i uvezbanost, i tebe samog, i benda kao celine. Dok to ne dostignete, bolje nemojte da izlazite pred ljude da se blamirate...
Sto se tice kolicine repertora, rasporeda pesama i ostalog, to zavisi od mesta na kom sviras, publike koja ti dolazi, koliko sati ces svirati, i naravno od dogovora sa gazdom. ![]() Da li mozes malo detaljnije da postavis pitanje kako bi dobio sto kvalitetnije odgovore ? Da li imate neku ugovorenu svirku vec, ili imate otprilike nesto u planu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
uvezbanost mi je dobra, tj ove pesme sto sviram lepo zvuce postavicu neku pa cete cuti, pa konkretno nemamo jos nista u planu(ali posto od kolege sestra drzi diskoteku u Trsteniku ona nam je rekla kada budemo spremni mozemo tamo nastupiti
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
O raznim repertoarima vec postoji napisano na nekoliko tema.
Prelistajte malo sekciju "Savjeti za bolju svirku...." i tamo pogledajte sta su ljudi napisali sta se svira. Da se ne bi ponavljali i skretali sa teme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Lepo je rekao kolega
![]() A sto se tice opreme, ako diskoteka ima svoje ozvucenje, ponesite samo svoju miksetu koju koristite, produzni kabl, vase instrumente, kablove za njih... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|