|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
imam yamahy psr 8000 imam problem kad je upalim pojavi se logo od yamaha firma na ekranu i dalje nece nista zna li neko o cemu je problem unapred zahvalan.
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Druže,mislim da trebaš preinstalirati operativni sistem,imaš tamo na Yamahinom sajtu O.S. sa resursima,downloaduješ to,prebaciš na 5 floppy disketa i,po uputstvu upišeš O.S.sa resursima.Kad to uradiš trebalo bi biti sve u redu.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
da druze trazio sam na sajtu al nista nema od operativnog za tu yamahy sem manual molim te pomognimi ako znas pravu adresu za os za yamahy help
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Mora da su skinuli,to je star model.Jedino da pogledaš na muzičkim forumima..Pozz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@zikoni
Kolega probaj sledece: Pri startanju klavijature drzi pritisnute dirke Cis/F/Gis od druge oktave.. Startace ti system i pokazati trenutnu verziju na Klavijaturi ![]() zatim pritisni PLAY i ,mozes u menü pozvati ostale funkcije tj pokazat ce ti koje sve greske imas u sistemu. Trenutno je tesko naci OS na Net-u posto je prastaro izdanje ali raspitacu se ovde.... Niposto nemoj pokusavati OS od psr 9000 da ubacujes ! Pooooozzzzz |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gega za ovaj koristan post: | zikoni (27.07.2010) |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
ok druze cekacu sta mi drugo preostaje nego da ima ljudi dobre volje unapred zahvalan
Dodato: probao sam sa test mode kao sto si rekao sve mi pokazuje sa ok cak sam stavio nove baterije ali opet nista kako se resetuje ova klavijatura
zivot je lep zavisi kako na to gledas ![]() Promijenjeno od Sejox (29.07.2010 u 23:44 sati) Razlog: Editovan post. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|