|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.12.2008
Downloads: 189
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
kakva su vaša iskustva sa tom miksetom? hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.06.2010
Mjesto: Srbija
Downloads: 68
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 10 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
Koristio sam je u petoclanom bendu i pokazala se sasvim ok (pricam o fx 16) pogotovu sto joj je cena vrlo pristupachna.Solidan efekt,digitalni ekvilajzer koji moze da se upamti tako da za svaki lokal mozes da upamtis podesavanje,mp3 snimac isto fina stvar jel mozes povremeno i da snimis neku svirku direktno na fleshku....
Ja sam je prodao is razloga sto me mrzi da vucem i snagas pa sad imam u planu da pazarim Peavey xr1212 to je sa snagom 600w i kosta 680e(Artist System).Ne vidim razlog zasto bih za neku Yamahu dao 1000-1500e ili za dinacord 1100-2000e kada Peavey radi fenomenalno i uopste nije za podcenjivanje.U sustini stvar ukusa pa ko voli nek izvoli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Godina: 39
Downloads: 48
Uploads: 4
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA60, Roland E-96, Korg X5D, Accordion King, Prim Gilga, Ibanez R10
![]() |
![]()
Uh kolega imam bas taj FX16. Cudo od miksera s obzirom na pare kolko kosta. Imas sve sto ti treba pa i vise. Mislim da je tu negdje od 600-700 eura. Ima digitalni ekvilajzer, dupli digitalni efekat sa mogucnoscu da ga zapamti. Cini mi se da ima 60-tak mjesta za sacuvat. Od efekata mozes radit cudesa, ima milion funkcija. Takodjer ima priklljucak za usb, tako da mozes da snimis automatski mp3 file a mozes da sa usb-a pustas muziku. Postoji mogucnost grupacije kanala, npr da vokale stavis na dva klizaca a istrumente na druga dva tako da pojacavas ili smanjujes generalno sve vokale ili istrumente po potrebi na ta 4 klizaca a takodjer ih mozes "mjutirat". Imas 5 aux-a takodjer....
Kupio sam i yamaha 5016c, ali zaista se ne moze mjerit sa fx-om. U svakom slucaju za te pare imat ces zaista dobar mikser i po meni neces nista bolje nac za tu lovu. Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Solidan zvuk ali limen i ne mzoe se porediti zvuk Fx-a sa zvukom Yamahe verujte m!Provereno-isprobano i nema 2x600w,pise ali nema
![]()
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Godina: 39
Downloads: 48
Uploads: 4
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA60, Roland E-96, Korg X5D, Accordion King, Prim Gilga, Ibanez R10
![]() |
![]()
Ne znam na koji mikser tacno mislis da ima 2x600, ali ovaj fx16 o kojem sa ja pricao je pasivni mikser, yamaha 5016 ima 2x500 i to na 4 ohma. Nisam mislio na zvuk, naravno da se ne moze poredit peavey i yamaha sto se tice zvuka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.04.2009
Mjesto: Bela Palanka
Downloads: 1201
Uploads: 10
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 14 puta u 13 Postova
Instrumenti: Ketron Audya 5, Yamaha Motif XS6, Yamaha Montage 6, Korg T3, Korg Prophecy
Interesi: Muzika, pravo.
![]() |
![]()
Posedujem Peavey 16fx vec 3 godine.Radi se o pasivnom mixeru,tako da mislim da nema mesta poredjenju sa aktivnim miksetama.Mixer je odlican,kolege su vec navele vecinu njegovih funkcija,dodao bih jos da je mixer opremljen i feedback destroyer-om,limiterom,delay-om,te aktivnom skretnicom u subwoofer mode-u.Koristim ga u kombinaciji sa Rcf Art 325A kutijama i prezadovoljan sam zvukom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi dao sam odgovor clanu Cvrca tako da nepotrebno skacete!Procitajte postove pre vasih pa cete videti kome sam dao odgovor . . .
![]() |
Favoriti |
|
|