|
|
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.09.2007
Downloads: 873
Uploads: 1
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
pitanje jedno za sve koji pa50 da kupim odnosno kako da prepoznam kinesku verziju od orginala i dali moze svaki pa50 da zvici kao oni snimci sa yutube sto je odsvirao onaj lik JV-set.da na pomenem kupio bi polovan.....dali ima neka bolja kla. za te pare....
unapred hvala za odgovore....treba mi hitno...pozzzz |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Ne postoji kineska verzija. To samo govore manje radnje kao kineska verzija je jeftinija a verzija koja je pravljena za zapadno trziste je skuplja i kvalitetnija. Korg ne deli drzista na zapadno i istocno, tako da su sve klavijature iste. Kako ce zvuciti sve ti zavisi od seta, kako sredis klavu. Za te pare je odlicna klavijatura... pozz
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 30.08.2008
Mjesto: G.Živinice (kod Tuzle)
Downloads: 5581
Uploads: 84
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 16 puta u 16 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
Interesi: Programiranje, Muzika...
![]() |
![]()
Na deklaraciji pise gdje je klavijatura pravljena, ili tacnije na nekim modelima pise da je dizajnirana u .... a zavrsena u ...., ne znam tacno u kojim zemljama. A pa50 kao pa50 zvuci onako kako ga sredis, jako dobra klavijatura za koju imas dosta materijala, pogotovo za pocetak, to je moje misljenje.
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.11.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ja imam Pa50 vec skoro godinu i pol i imam ugradjen HD u njemu i radi savrseno i za te novce mogu ti reci da je i predobar.Imam solidne setove i sve u svemu ja sam zadovoljan.Mislim da je to dobra investicija za pocetnike a i one malo ozbiljnije.Pozz...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
hvala na odgovorima ako zna neko jos nesto neka rekne.........
|
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.06.2010
Mjesto: vancouver canada
Downloads: 80
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa800 & Triton Le
Interesi: muzika
![]() |
![]()
care sto se tice korg pa 50 predobar je za lovu za koju se prodaju kada dotjeras setove i boje moze vrlo dobro da te posluzi ja sam prezadovoljan sa svojim samo sto sam ja dodao korg trition le ako si pocetnik moze da te posluzi i to veoma dugo
|
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 18.01.2010
Downloads: 255
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
druze,,pa50-i pa50sd-i korg pa500i,imaju kinesko, poteklo,.
zato,imaju,i mnogo,defekta,.bolje uzmi,neka,pa80-ilipa60.polovna,..nego,nova,pa50,.???!!! ja sam imao,,jedno,tri pa50,,ali,svi,su isti,..isto,sranje,..pozdrav,,.ako,hoces,,neka,,ve ca pomoc,,. na maill msn, **************************** |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
mislim Zaboravio sam jos i da ti kazem ako si u mogucnosti da kupis pa 60 on ti ja za malo para vise dosta bolja klavijatura i cak mozes i da montiras HDD na njega evo pogledaj i kako se to radi
http://www.youtube.com/watch?v=tpK1HUdzSKA video je na srbskom jeziku sve mozes razumijeti |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.05.2008
Mjesto: Pariz
Downloads: 285
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa50 i Paolo Soprani
![]() |
![]()
kao sto su rekli kolege vise mene pa50 je dobra klavijatura sto se tice kvalitete zvuka i cjene same klavijature. ja je vec imam 4 god i prezadovoljan sam sa njenim mogucnostima. naravno moras se malo pobrinuti oko setova i to sve ljepo spakovati al kad sredis kljava ispadne vrhunska i za hobby i za tezge.preporucujem je svim pocetnicima. poz
|
![]() |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
![]() |
![]()