|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Problem je sledece prirode:Malo pre ukljucim klavijaturu,odem na media,load...i krene da mi ucitava semplove,kad posle 5-6 ucitanih semplova mi izbaci"FILE UNAVAILABLE",rekoh ajde moze da se desi tako nesto,ponovo turn off-on sint,po redosledu dalje,i ponovo mi izbaci ovo gore!Formatiram karticu,sve najnormalnije,komp vidi svaki sempl...znaci nema greske,odem da mi ocita i opet isto!!!
Da li neko(iko zna) sta moze to da bude,zasto mi se to javalja i zbog cega.Da napomenem da formatiram sa klavijature,kartica nema nikakvo fizicko ostecenje,desilo se samo po sebi,bez razloga i povoda!! ![]() Nikako ne bi valjalo da je kartica riknula,jer se inace tesko nalazi(imam rezervnu koja radi ok). Pomoc ljudi...
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Kolega,nemogu ti pomoci ali te mogu bar utesiti>I meni se to desavalo bar 5-6 puta sa mojom SM ja sam je formatirao nekoliko puta za redom,palio/gasio klav i onda odjednom ocita.Ja da bih se osigurao,prbacio sam na USB kopije,ali evo par meseci "drzi" vodu i kartica.Ne znam zbog cega to rade ili probaj i ti par puta paliti i gasiti ili formatirati uzastopce,mozda pomogne.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio VUNIMRAV za ovaj koristan post: | Simke (28.11.2010) |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 29.09.2008
Mjesto: Svajcarska
Downloads: 496
Uploads: 30
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
Instrumenti: Harmonika,klavijature
Interesi: Crtanje,filmovi
![]() |
![]()
Simke kazes da imas rezervnu karticu koja radi.Nesto ne kapiram,ako si probao tu rezervnu i sa nje ucitava onda je sve jasno.Riknula ti kartica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Ok dare,ali on vidi semplove...krene sa ucitavanjem,i posle ucitanih 5-6 semplova izbaci"FILE UNAVAILABLE".
Ne vidim kako je to moguce...logicno da kartica ili radi ili ne. Vidi svaki sempl i ksc,kmp,pcg, na kompu se ubacuje bez problema.znaci sve je ok 100% sve dok ne krene da klavijatura load-uje semplove,i tad mi se javalja ovo gore! ![]() @VUNIMRAV Probacu da je formatiram vise puta kao sto si rekao,mozda baksuz i proradi ![]()
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (27.11.2010 u 12:06 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
sad ja ne znam da li na TR-u moze ovako da se uradi ali probajte ako moze:
1. ucitajte svoj set u klavijaturu sa ispravne kartice 2. ubacite tu neispravnu karticu ne gaseci klavijaturu i formatirajte je u samoj klavijaturi 3. vec ucitan set iz klavijature snimite na tu neispravnu karticu uradite ovako ako moze i javite nam rezultate? |
![]() |
![]() |
#6 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Pise fajl nedostupan, mozda si obrisao neki Ksf fajl, ponudi li ti da potrazis negde?
![]() |
Favoriti |
|
|