|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
imam sledeci problem, do sada kada sam importovao semplove radili su kako treba, e sada
ja idem na sound/record/import/i onda nadjem naprimem dxwow/load i onda se nalazim u sampling, kada idem na menu/multisample taj dxwow se extra cuje, znaci onako kako bih ja hteo da ga sacuvam, medjutim cim ja uradim write i trazim ga posle u basic i nadjem ga tamo, on izgubi neke njegove komponente i mnogo lose izlazi, nema sanse da se cuje kao dok sam u multisample? u basic mi stoji oscillators count na 1 kao i do sada,probao sam 2 i 3 ali nista, voice assign mode na poly i taj sempl mi nekako mrljavi, probao sam nekoliko raznih i svi pocinju da mrljave kada hocu iz basic da ih memorisem dalje u neki user, mozda znate nesto oko ovoga, jer bilo sta da ucitam u multisempl se superc cuje i posle kada memorisem gubi njegov pravi zvuk, hvala svima unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.04.2005
Downloads: 1323
Uploads: 7
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg
![]() |
![]()
neznam zašto bi ti boja mrljavila,pa ako ti se slabo čuja dodaj svi 16 oscillatora i pojačaj sve na 127. I dodaš još efekat stereo compressor i to je ja mislim max ,ako ti se još tad slabo čuje onda neznam stvarno šta bi to bilo?! Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
ma sve je u redu dok prvi put ucitam, cim uradim ono WRITE i stavim u neki USER ono izgubi dosta na kvalitetu, stavio sam ja i compressor ali nema onu cistocu i finocu kao sto je nakon prvog ucitavanja u multisemp modu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Godina: 42
Downloads: 695
Uploads: 36
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
pa kad ga stavis u user sve ti je ostalo igra sa oscilatorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.04.2005
Downloads: 1323
Uploads: 7
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: korg
![]() |
![]()
da imaš oscilatore a čistoču i finoču štelaš sa EQ i to je to!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
a da li na eq mislis na effects, ili gde se tacno nalazi eq, kako da dodjem do njega, oscilator kada drzim na 1 cuje se onako mrljavo suvo nikako, cim teram na oscilator 2 ili vise ubacuje mi se neki klavir jos dodatno na taj sempl, a do skoro sam mogao lepo da pakujem semplove bez problema da se sada guse i mrljave tako
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|