|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.03.2010
Downloads: 309
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 8 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Jel moze neko napisati akorde za pjesmu Godina nova od Srecka Savovica???
Tacno u ponoc kad kazaljke se spoje umjesto amin reci cu ime tvoje hiljadu milja da si ti daleko znaces da voli i da te ceka neko Ref. Godina nova, svi nesto zele ja molim Boga, da mi tebe samo za mene cuva godina nova, svima donese srecu u novo ljeto ja bez tebe necu tacno u ponoc iskreno i od srca zelim da tvoje srce za mene kuca Tacno u ponoc kad radost svijetom krene ti jednu zelju pozeli za mene kako mi trebas, jako i neizmjerno kol'ko te volim, neka ti kaze nebo Ref. 2x |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Srecko Savovic-godina nova(Bm)®
Bm-------------Esm------------------ Tacno u ponoc kad kazaljke se spoje Fm-----------(Esm)--Bm--------- umjesto amin reci cu ime tvoje Bm----------Esm------------ hiljadu milja da si ti daleko Fm------------(Esm)-Bm------- znaces da voli i da te ceka neko Ref. Cis------------As-----------Bm Godina nova, svi nesto zele Cis--------------As---------- ja molim Boga, da mi tebe Fis-------As----------- samo za mene cuva Bm-----------Esm--------------------- godina nova, svima donese srecu Fm----------Fis-----As---Bm- u novo ljeto ja bez tebe necu Bm------------Esm--------------- tacno u ponoc iskreno i od srca Fm------------Fis------As----Bm- zelim da tvoje srce za mene kuca Bm-------------Esm----------------------- Tacno u ponoc kad radost svijetom krene Fm----------(Esm)----Bm-- ti jednu zelju pozeli za mene Bm--------------Esm-------------- kako mi trebas, jako i neizmjerno Fm-------------(Esm)--------Bm- kol'ko te volim, neka ti kaze nebo kad vidis akord u zagradi( ), tu sviraj BASS "B"primer: u ovom delu sviras bass B iako ides na Esm Fm--------------(Esm)---Bm------- umjesto amin reci cu ime tvoje bitno je da Esm hvatas sa obrtajem Fis,B,Dis da bi mogao da posle da hvatas Bm sa obrtajem F,B,Cis
Favoriti |
|
|