|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 27.06.2010
Downloads: 459
Uploads: 0
Rekao HVALA: 35
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korgpa3x
![]() |
![]()
Cao svima imam jedan problem nikako nemogu da ubacim jv bubanj u triton le a da radi okej,msm on radi lepo ali nije rasporedjen po dirkama kao u setu iz kojeg sam ga izvadio.?? Jedan decko mi je rekao da treba da stavim GM Standard ali ja to neznam jel mi moze neko pomoci ??? unapred hvala svimaa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Evo ti kako se rede semplovi po GM standard. Samo pripazi to sto ovde pise C1 na sliku (Kick), na Korga je C2. Ima razlika za jednu oktavu
Promijenjeno od Ace (13.02.2011 u 18:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Da sve je ovo okej ali kako da dodjem ja do tog gm standarna na triton le ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kad pravis ili editujes drum kit na sva dirka stavis saodvetan sempl.
Ovo je redosled kako treba da poredis semplove pa sad ako nesta nije u red edituj tog drum kita i prepravi, stavi semplove na odgovarjuce mesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
ja mislim da sam bio jasan??? pitao sam kako da na korgu dodjem do tog GM standarda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
![]() |
![]()
Pa iskreno nisi mi bas jasan. Neznam sta mislis da je GM standard ali nema kako da dodjes do njega. GM standard je standardan raspored na udarce bubnja po dirkama .... to nije opcija. Znaci moras otvoriti drum kita u program i rucno podesiti semplove na prave dirke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Kolega vam je postavio raspored tonova po GM standardu,a sta vi hocete,to je pitanje na koje treba da date odgovor da bi vam se pomoglo? Korg nema u sebi taj cuveni JV bubanj ali ima sempler i mogu se udarci ubaciti,vase je samo da ih ubacite i poredjate po rasporedu kao na slici i imacete u klavijaturi JV bubanj po GM rasporedu...sta vas jos zanima? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
Ako sam ja ovo razumeo sta 'oce... cekaj sta ti uopste hoces da radis na tritonu le sa tim bubnjem? Pretpostavljam da hoces da vuces sempl na neki aranzer koji nema semplove, jel da?
![]() |
#9 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Izvinjavam se ja sam bio nejasa. Ovako kako da ja raspordeim bubanj u korgu?? eto to je moje pitanjee znaci hocu da ga rasporedim po GM standardu znaci po ovoj slici. kako to ide??? i dal se to uopste radi u klavijaturi??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Mora se sloziti kao multisempl (nisam siguran da TR ima mogucnost slaganja drum kit-a,mozda i gresim),u svakom slucaju to se moze raditi u klavijaturi ili pomocu programa,ima pisanog materijala po forumu kako se i sta radi a sam raspored tonova je kolega postavio na slici i to je sve.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|