|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam vecini poznati portabl program za tekstove koji nemogu pokrenuti na racunaru jer imam OS windows 7. Izadje mi ovakav tekst:
This system not support fullscreen mode. Na XP-u ide bez problema. Dali se iko susretao sa ovim problemom i kako ga rijesiti? Zasad sam se snasao privremeno pa kad idem na svirku iskljucim drajver od graficke i tada ga mogu otvoriti. Imam mini laptop: MSI WIND U100 i na njemu 32-bitni WIN 7 Evo i slike tog programa. Promijenjeno od Sejox (22.03.2011 u 20:06 sati) Razlog: Premjesteno iz Cekaonice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.02.2006
Downloads: 713
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
A probaj care, ici na opciju Troubleshoot Compatibility, i napravi da ti je mode Windows XP! Desni klik na ikonu programa, drugo po redu, a dalje ces vidjeti!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Isao sam vec na tu opciju,nemoze nista pomoci.Jedino sto sam poslao preko nje problem u Microsoft. Probao sam i preko jednog emulatora DOSBOX se zove, ali nista. Nije da se palim na win 7 vec je stvarno jako dobar OS. Nebih ga skidao i stavljao XP zbog tekstova. Nadam se da ce Vaxter kad ovo vidi uspjeti rjesiti .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.09.2004
Mjesto: Vukovar
Downloads: 2865
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 37 puta u 37 Postova
Instrumenti: Shure 58,psr9000,emx 5000,Impulse 1015,TNT 160
![]() |
![]()
Dragi kolega,
ja se nadam da neću vas pogrešno informirati da me ne bi prekorevali. Mislim da je bolje opredeliti se za obični file explorer u win7 ima pretpregled prozor u desnom delu u kojem ako kliknete jednom na file odma se u prozoru vidi tekst ALI TREBA BITI U TXT FORMATU. Možda može i word ali nisam probao . gore ima i pretraga polje Ne treba program. MOŽE I TOTAL KOMANDER isto pomoću view prozora ako treba pojasniću.Prozor se može razvući po celom ekranu. Nadam se da nisam napisao ništa što ne treba.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.02.2006
Downloads: 713
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ako nista, preporucujem ti da skines program Treepad lite, free verzija, u kojoj mozes sredjivati tekstove po volji, ja ga koristim vec 2,3 godine, i stvarno je super.Pravis sa strane foldere i subfoldere, i onda samo copy/paste tekstove sa web stranica, nista kucanje i te zezancije...probaj ja vjeerujem da ce ti se dopasti!Radi super sa WIN 7>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.09.2010
Mjesto: BanjaLuka
Godina: 43
Downloads: 304
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: korg pa60
Interesi: Pomozi ljudima,a ljudi ce pomognu tebi
![]() |
![]()
predlog,ako ne uspijes da rijesis imas opciju da instaliras VMware virtuelnu masinu i na nju instaliras XP -os,i kad ti treba pokrenes je i imas XP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Mene zanima koji je problem dosbox imao?
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Malo sam guglao i kazu da dosbox mora da odradi posao.
Mozes i da skines Xp mod pa da probas sa njim , ako ti laptop podrzava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Vaxter, poslao sam ti i privatnu poruku. Jednostavno sam isao preko DOSBOX-a kako su opisivali na netu po raznim forumima ali obicno nije bila dostupna komanda koju bih ukucao.Ti bi vjerovatno to provalio brzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
Verovatno samo nisi dobro podesio dosbox.
Mogu ti pogledati to sutra.
![]() |
Favoriti |
|
|