|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.02.2008
Mjesto: Nis
Godina: 40
Downloads: 1595
Uploads: 3
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Pozdrav kolege! Jel moze neko da mi objasni kako da napravim patos na pa50. Da se na aranzeru cuje string i bas ali tako da se bas cuje kad promenim akord. Ili ako neko ima vec napravljeno da postavi na download!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.05.2010
Mjesto: Srebrenik
Downloads: 679
Uploads: 12
Zahvalili mu 35 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg PA900
![]() |
![]()
ne moze to kolega na pa50,samo moze da se cuje strings ne moze sa basom zajedno...
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Zasto jednostavno ne napravis kao ritam, ali samo ostavis rubato strings i kucas bass po taktovima? Kada promenis akord menjace ti i bass. Tako sam ja uradio sebi na yamahi samo sam ubacio jos tamburice i nekih ukrasa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
I meni je to padalo na pamet, da napravim ritam. Ali mi nije jasno da neko ko svira g 800 to ima a da pa50 to nema. Ako se niko ne bude javio sa prostim resenjem moracu da zasucem rukave i da napravim takav ritam!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Veruj mi, ne samo za ovo nego za sve oko klavijatura, dok sam ne sednes i uradis sta si zamislio nikad neces biti 100% zadovoljan. Na yamahi moze da se ugasi sve i da se ostavi samo ACMP dugme i da se dobije to sto trazis ovde, ali nije to to, zato je pravljenje rubato ritma najbolje resenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
U pravu si 100%. Ranije sam ubacivao neki set i bilo je podeseno tako da leva strana ima string koji se cuje cak i kad podignes ruku. Medjutim nisam bio zadovoljan jer je svaka boja koju koristim to imala. verovatno je to stelovanje u globalu, pa sam zato vratio moj global. Bilo kako bilo, ne ostaje mi nista drugo neko da nesto smuckam sam, mada znam da je na pa50 malo teze pravljenje ritma. U svakom slucaju hvali ti na diskusiji!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|