|
|
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
koji je to format?kako se ucitavaju?kako za ritmove?ja ih konvertujem preko syle worksa kad da ih ubacim ne poznaje ih?i kako se pustaju midi sa flopija?pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.12.2006
Downloads: 716
Uploads: 7
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Ima tu dosta da se objasnjava a mislim da ovde mozes dosta pronaci u postovima na forumu zato prvo pretrazi pa ako nista ne nadjes javi se.
p.s: ovde imas o tome http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16985 Promijenjeno od francuz (22.08.2011 u 18:00 sati) Razlog: dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Za ritmove ništa ne znam jer nikad nisam imao gem, ali znam da čita wav i aiff semplove jer sam ih tako slao jednom drugaru koji je imao gem-a.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
![]()
Pored Wav i Aiff, cita i Akai i Kurzweil, i ako se dobro secam cak i Emu. Mislim na njihove modele iz slicne generacije. I to je bilo - ubacis direktno u klavijaturu, bez konvertovanja. I tu eventualno malo doteras sta treba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.06.2011
Downloads: 916
Uploads: 37
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
ne vidi semplove u nijedan format.kad mu napisem na flopi folder BLOCK1.ALL i u njemu stavim jedan do dva sempla,procita komandu obrise ceo set sto ucitam sa harda a ova dva sempla nema ih nigde?da ne treba i oni da se nekako preimenuju?i kako na vec postojeci set da se dodaju semplovi bez brisanja celog seta?ubi se juce ceo dan i nista.pozz.a ritmovi kad se konvertuju uzas.izbacuje nekakva cukala bez veze.nemoze ni da se srede.ritam u prelazu na varijacije prelazi,i nemam vise pojma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 03.12.2006
Downloads: 716
Uploads: 7
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Mislim da nisi dobro pretrazio forum evo zasto ih ne vidi a to pise ovde
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16985 "ZA nekonvertovane samplove je folder: WAVE.WAV a unutra folder sa naprimer BOJE.WAV ili SAMPLES.WAV ako se ovi folderi ne nalaze u WAVE.WAV nisu vidljivi." znaci naprimer folder WAVE.WAV/BOJE.WAW/bas1.wav Pored toga semplove od sa ekstenzijom .krz promeniti u .wav i onda se mogu ucitati u sample editoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|