|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Voleo bih da cujem misljenja od vas ako je neko imao prilike da koristi ili slusa ovaj sistem...
U dilemi sam da li da uzmem RCF4pro 7001A + 4 SUB Ili Mackie fussion ( 2 satelita 3000 i 4 suba 1800) pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
jednom sam radio na mackie fusion,brate lude kutije,nije normalno kako rade,s njima bi bio miran,ali ipak jedna kutija ima 4 rucke za nosenje,a vjeruj da nisu dzaba postavljene,teske pravo,rcf nisam probao ali sam cuo pohvale
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 07.06.2010
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
Mackie.....Imao,radio....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mackie, nemao, radio...
![]() Kad bih imao priliku kupiti novog FUSSIONa...ne bih razmisljao! Trazim vec godima FUSSION u dobrom stanju...uzalud ![]() Jedni problem je tezina i stacking! F3000 moze slobodno da "pojede" dva 1800SA po strani(resio bi se delimicno problem stackinga) i na to bi dodao jos jedan Infra sub,svakako po strani. Fussion je dete RCFa,tj dete "roditelja" Krampera i Verchelli(osnivaci KV2 audio),koji su u to vreme bili glavni sound dizajneri kod RCFa a RCF pripadao Mackieu. To je bilo "golden time" Mackiea! Nazalost LOUD korporacija uradila od Mackiea "bizuterija audio company" i s'time uporpastila kreativnost Grega Mackiea,koji je vazio za jedan od "boljih" u svetu audia!
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 07.06.2010
Zahvalili mu 18 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
Imao sam Mckie Fussion 3000 sistem 2 godine i to je upecatljivo dobar razglas-puno kvalitetnih decibela ali na zalost i kvalitetne kilaze....Ipak zvuk konkretan i agresivan-veliki SPL,transparentno dobar u celom opsegu-jednom recju koncertni razglas za 1000 ljudi..Nazalost mana ovog sistema(po meni)je spori limiter ulaznog signala-kada se upali smanji se osetno snaga sistema i sto se vise pojacava to on sve vise obara snagu-potrebno je dosta smanjiti nivo ulaza da bi limiter vratio stanje u normalu-gledavsi sa lepse strane to je odlicna zastita sistema ali u toku svirke moze predstavljati problem(naravno sa nestrucnim koriscenjem)-preporuka koriscenje externog limitera i resen problem.Interesantno je da je to jedini model Mackie kutija gde je vodjeno racuna o vibracijama koje uticu na pojacalo-napravljen je sistem vesanja pojacala na malim gumenim amortizerima da bi se sprecili kvarovi(fizicki)pojacala usled vibracije kutije u koju su ugradjeni...Silnih problema sam imao sa basovima SWA 1801 i otkidanjem nozica tranzistora i kondenzatora usled vibracije kutije...Sve u svemu-rado bih posedovao 2-3 kompleta-takav sistem baca u senku sve u toj klasi cene(XA2,HK Projektor,RCF 7001...)i to onu duboku iz koje nema izlaska...
![]() Promijenjeno od sinisa kg (06.10.2011 u 00:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Hvala na odgovorima
![]() Ako je to zaista tako...a ne sumnjam,jer sam ga i ja licno slusao do duse u nerealnim uslovima,ali se secam dobro kakav je utisak na mene ostavio...onda Alexandre moracemo ti i ja da nadjemo po jedan sistem kako znamo i umemo ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|