|
|
Produkcija i postprodukcija Snimanje, obrada, miksanje i masterovanje zvuka |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kako da sinhroniziram tempo projekta u cubase sa tempom midi file ili style
koji učitam u cubase ? Nekad se tempo sam podesi ,a nekada ne ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Pa koliko ja znam imas dole na keybordu gdje pise tempo i npr.ako stoji 120.000 ti klikni misem na to i upisi ako hoces brze tempo 130.000 itd ili manje pa kako ti pase...bar ja tako ubrzavam ili usporavam tempo vrlo jednostavno ako sam te dobro razumio na sta mislis..pozz
Zaboravi d anapomenem trebas prvo kliknut jednom na tempo gdje pise i kad se pojavi bijela boja onad tek mozes da klikas tu gdje se tempo upisuje Promijenjeno od zeljko (20.01.2012 u 20:55 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Recimo da ne znam koji je tempo midija .
Ili fajl koji sam uvezao u cubase ne krece od 1.1.11 takta ... To su situacije na koje naletim redovno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Zar ti Cubase, kada importuješ MIDI, ne očita tempo automatski? Nebitno od kog takta kreće, trebalo bi da prikaže tempo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mislim da ne kod svih midija .
Ja snimim midi u sintu ,od nekog styla recimo . Kad ga uvezem u cubase ,mislim da mi tempo ostane 120 , bez obzira na tempo midija ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Hmm, to je već čudno... Meni se dešavalo kada importujem MIDI koji je snimljen na klavijaturi, na primer u tempu 75, Cubase ga vrati na 120 (što je valjda neki default) ali se i čuje da je ubrzan. Onda ga samo usporim na željeni tempo i sačuvam tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|