|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.09.2007
Downloads: 178
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav za kolege muzicare :-)
Kao sto sam naslov kaze, dvoumim se izmedju ova dva modela, postavljam novu temu jer sam precesljao sve i jako malo je pisano o njima ili ja nisam nasao :-( cujem da je voicelive2 ubica! sviram sam klavijature-aranzer i koristio sam do sada vokalist sa pa2x, ali bi uzeo nesto ozbiljnije i bolje? ovaj drugi model voicelive play mi nude u Artist-u kazu da je ok, a da se pojavio u septembru??? zato ne mogu da nadjem nigde nista o njemu... dosta kolega mi hvale DIGITECH ali opet ne znam ni sam sta da radim, cena uopste nije bitna, hocu da ga kupim i zavrsim posao! od razglasa imam powermate 3 i 4x dlite 15-3... Sve vase preporuke i iskustva iznesite ovde ;-) hvala, pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Pozdrav.Na voicelive play ne mozes da pravis user skale .Tako da ti u pola pjesama nece moci raditi kako treba.Ako ti vec pare nisu problem, onda uzmi voicelive 2.Ja sam ga imao i mogu ti reci da radi odlicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.04.2012
Mjesto: Paracin
Downloads: 0
Rekao HVALA: 45
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg pa800 i Korg X5D
![]() |
![]()
TC helicon voicelive2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Vidim da Vam se svidja voicelive 2 :-)
sta mislite o odnosu TC helicon i Digitech??? Hvale mi i jedno i drugo, predpostavljam ko sta koristi tako i hvale... Nekako sam vise za TC helicon, pogotovu za taj voicelive2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Sve zavisi kako hoces da koristis i za sta.
Voicelive2 je trenutno najbolji harmonizer.Ima odlicne efekte i prilino je lako raditi sa njim.Ali opet moras da znas sve da namjestis.A u VL2 mozes svaki parametar da podesis onako kako ti zelis.Kao sto rekoh ja sam ga imao i neznam ni sam zasto sam ga prodao.Najbolje bi bio neki hibrid izmedju tc helicona i digitech-a.heheh Da je sve iz vl2,a spakovano u recimo Digitech studio vocalist.To bi bila dobitna kombinacija.Ali, da je babi m$%a Na vl2 mozes sve skale da odradis za nase muzike , sto na vl-play ne mozes. Sto se zvuka tice, zvuci fenomenalno,ali samo ako ti znas da sve namjestis.Nije tesko,ali neko pocetno znanje mora da se ima u vidu efekata i harmonija.Ti mozes da namjestis i da ti sa klavijature cita akorde preko midi,a moze u ulazni signal kako sa gitare tako i sa klavijarue.Koji arranger koristis?? MIKIMIKI Promijenjeno od mikimiki (11.10.2012 u 23:36 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
trenutno koristim pa2x, zadovoljan sam sa njegovim vokalistom! ali hocu da posebno izvucem na izlaze bubanj, posebno bass i desnu ruku, gde automatski gubim izlaz za pevanje! ali sam cuo da vl2 zvuci mnogo bolje nego vokalist na pa2x
Postovano sa mobilnog uređaja Promijenjeno od bole2000 (12.10.2012 u 00:37 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.10.2009
Downloads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pored svega sto ima TCH VL2 jos kad bi dodali i upravljacku tablu kao sto je ima stari legendarni Digitech Vocalist Performer - ...!!! Jest da bi mozda bilo malo retro, pa i antikvitet ideja, ali zbog toga mu "jos ima mesta na nasim tezgama - mislim na klavijaturama"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Koristi li ga neko sa foruma?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.03.2010
Mjesto: Arandjelovac
Downloads: 2400
Uploads: 18
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 10 puta u 10 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6
![]() |
![]()
Pozdrav drugari.Da ne otvaram novu temu.Da li mi neko moze objasniti, kako da spojim klavijaturu sa vocalistom...?
Naima imam Roland Fantom Xa i Tc Helicon Voiceworks, ubacim na klavijaturi midi u midi out, na tc u midi in, i kada nesto odsviram na klavijaturi to prepozna na tc, sija lampica midi in.Medjutim u pevanju nema nikakve terce.Midi kanal na tc je bio 2 kada sam ga kupio, tako da sam isti kanal stavio i na klavijaturi, ali nista...Da li mozda nesto pogresno radim, ili sta vec, nije mi jasno...Dani razbijam glavu, razmisljajuci o tome.. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Iggy Prince za ovaj koristan post: |
![]() |
#10 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.11.2010
Downloads: 21
Rekao HVALA: 5
![]() |
![]()
pomoć...spojio sam tc helicon voicelive preko midi kabla na klavijaturu,podesio kanale i sve štima,jedini problem mi je kad mijenjam svoje registracije na klavijaturi,odma mi se mijenjaju i vokalni programi u vokalistu,što nebi trebalo.Dal neko zna kako to podesiti u opcijama??
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|