|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Dali tyros 4 cita tekst fajlove u txt formatu i kako se to ubacuje u njega
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Čita upravo u tom formatu, txt. Ubacuju se putem USB-a, pohrane se na željenu lokaciju (HD, USER), a pozivaju se s gumbom LYRICS/TEXT, a zatim TEXT FILE. (5,6).
Kada je ekran u modalitetu LYRICS (1) onda prukazuje tekst vezan za MIDI. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | gagan (04.02.2013) |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Casperu,znam da i T3 cita isti format-probao sam.Imam u mojoj pesmarici tri formata teksta,da li mogu da ih kovertujem iz pdf u txt i word u txt "jednim potezom"recimo celu fasciklu ili moram pojedinacno?
Dodato: A mozda ima neko pesmaricu u txt,pa da je postavi? Promijenjeno od VUNIMRAV (17.10.2013 u 21:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Naravno da možeš
![]() Iako ima komercijalnih rješenja (ABBYY transformator, Foxit ...) ti uguglaj pojam "pdf to txt batch mode" i naći ćeš free program koji to odradi vrlo dobro. Mislim na PDF u txt. Za word ćeš morati potražiti ako želiš masovno, s jednim klikom. Postoji samo nemam iskustva, još za sada. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (17.10.2013) |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Ok,svaka ti cast,za sve odgovore i pomoc!Evo skidam i idem probati.E sad jedno pitanje,koliko opterecuje recimo 1500-2000txt i koliko usporava podizanje sistema,i da li uposte preporucavas da ubacivam txt u T3(vec se sluzim sa LT),onda jos jedno pitanje,kako i da li treba da se cisti(pospremaHD) naT3?Ja se trudim da izbrsem sve polako ono sto mi nece trebati pa stavljam na USB.Sta ti poredlazes?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Količina txt na HD-u neće nimalo utjecati na podizanje sustava. Ono što "koči" dizanje sistema je spor RAM, to su rješili s novim (i skupim) Ram-om ugrađenim u T4. Textove pospremi na HD ali napravi koncepciju tako da ti ih bude lako pronaći. Ako ih staviš u jednu mapu trebat će ti dosta scrolanja da dođeš do željenog. Oni se mogu povući i s registracijom tako da to olakšava posao ali ne postoji search funkcija, veliki nedostatak po mom mišljenju. Nemoj koristiti USB u tu svrhu jer upravo to može usporiti pozivanje istih.
Nisam primjetio da je rad s HD sporiji, korisitim ga 2 godine i u njemu je bilo svega. S obzirom na veličinu (250gb) ne zamaram se. U samoj klavaijturi ne postoji opcija defragmentacije, vjerojatno bi se mogla odraditi kada se Tyros spoji na komp ali mislim ( u stvari sam siguran) da za to nema potrebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|