|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Da li neko zna kako da napravi dobar klavir ?
Sta god da sam radio, probao, zvuci uzasno naspram mnogo inferiornijih Yamaha klavijatura/aranzera... M1 klavir me ne zanima, da hocu taj zvuk kupio bih M1 i svirao ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pa zar nema pa800,pa2x vec odlicno uradjene klavire,ne znam sta ce ti bolji klavir od njegovih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
nije los onaj Grand Piano...zavrsava posao...
mada mozes da potrazis ovde po downloads-u neki sempl klavira... ako ti to bas toliko znaci...
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
@acakasper
Za mene nisu odlicni, mogu samo da kazem da su ok, za moj ukus. Mnogo mi je bolji klavir na Tyros2, i npr psrS700... Klavijature od kojih je jedna starija od pa2x, a druga nize klase... Nevezano sad za klavir i kada samo uporedim zvuk (npr istog sempla), kao da sam presao sa konja na magarca. @daca91 Pravio sam performansu bas od tog klavira, i zvuci bolje od klavira koje sam nasao po setovima, ali opet ne moze da se poredi sa Yamahom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
istog sam misljenja kao ti mile.
bas sam danas skidao neke semplove klavira pa cu vidit da ih poslje ubacim u download. Dodato: Ubacio sam samo da se odobri. Trazi u folderu KMP i PCG. Javi kako ti se cini Promijenjeno od maricm (13.03.2013 u 23:42 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio maricm za ovaj koristan post: | milepsr (15.03.2013) |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Zdravo,
imaš snimak moj sa steinway piano, koliko god drugih klavira što sam probao, on mi se činio zadovoljavajući. Pa ako ti se svidi sound, imaš ga besplatno za download. LP. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio LAsER za ovaj koristan post: | milepsr (15.03.2013) |
![]() |
Favoriti |
|
|