|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.04.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Drage kolege, otvaram nocni klub, i zeleo bih da ga ozvucim sa JBL jrx serijom. Tacnije uzeo bih 4x Jrx 125 kao glavno i 4x Jrx 115 da mi pokriju neke manje delove kluba. Ubacio bih neke binove, pa me zanima koje? I koja mi pojacala trebaju za sve to? Inace u pitanju je prostor do 450 ljudi. Hvala vam unapred.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Druze, hajde ti nama reci sa kojom svotom novca ti raspolazes, i jel vec imas te Jbl kutije, ili ih planiras kupiti? Kakve si snagase namijenio za njih? Malo vise informacija. Pozdrav
![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
JRX je već malo starija serija JBL-ovih kutija, neki su imali problema sa pucanjem visokotonaca i slično...Ne znam s kolko para raspolažeš, ja bih na tvom mjestu ipak uzeo aktivni sistem, ako baš mora JBL onda PRX serija...odlične kutije, manje kabliranja, ne boli te glava, čak te dođe i jeftinije nego da uzimaš neka "bolja" pojačala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
450 ljudi je ozbiljna cifra. O kakvoj vrsti muzike se radi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.04.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ne bih vise od 5000e dao. Nemam nista trenutno, planiram da kupim. Uvek bi bio Dj, i nastupali bi ozbiljni bendovi, Platio bih ivise, ali trenutno nisam u mogucnosti, a ove kutije su dosta jake, a nisu skupe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da li je uključen u cijenu i mikser ili bi ga dodatno kupovao? Mogao bi se sastaviti fin sistem. Moja preporuka ti je opet sve aktivno, i kad su bendovi i DJ-evi u pitanju, sistem sa binovima 18" i kutijama 12". Da li si razmišljao o Yamaha DSR kutijama? Koristim ih u firmi, aktivne, jake, izdržljive (2" driver), samo nisam sad u toku koja im je cijena, ali mislim da bi se možda uklopile u budžet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|