|
|
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.07.2011
Downloads: 0
Uploads: 10
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Pozdrav ljudi, imam dve klavijature:
Yamaha PSR S700 i Korg X5D, medjutim imam jedan x stalak, najobicniji quiklok... Interesuje me sta mislite da li je bolje da uzmem jedan stalak rolandov koji bi imao dodatak za 2 klavijature ili da za ovaj stalak nabavim taj dotatak(ako to ima) za 2 klavijature ili da uzmem jos jedan x stalak pa da klavijature budu postavljene u G i da tako na njima sviram? ![]() Pozdrav i hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Izvini aleksa,jesi ti ikad ikog vidio da svira?na svadbi...diskoteci...kafani..bilo gdje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ako mene pitas najprakticniji je spider pro.
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
I video i svirao. Ne moramo da se vredjamo, ja sam pitao za savet sta je najbolje. Meni je licno najbolje dva razlicita stalka u cirilicnom g obliku, ali pitam vas ljude sta vi mislite, ovde ima dosta iskusnijih od mene, zato i pitam. Ako vec ne mozes lepo da mi odgovaris nemoj da me vredjas bespotrebno, molim te...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma nema u pitanju vrijedjanja,to si ti nesto pogresno interpretiro
![]() Nego ako si vec i vidio i sviro,mislim nemoze ti niko rec sta ti je bolje,to znas valjda sam. Ili rolandov za 2 klavijature...ili dodatak za quicklock a 2 klavijature,isto ti dodje. To je ko da ja pitam, ljudi imam 2 lustera jedan zuti i svijetlo zuti?koji da okacim?..ili da kupim neki malo drukcije zuti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Ja bih se uvek odlučio za jedan stalak za dve klavijature nego dva stalka, posebno za svaku... lakše je za nositi, manje ti mesta treba da se namestiš, praktičnije je
![]() ![]() Pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio beronjan za ovaj koristan post: | aleksamat (19.05.2014) |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala puno na odgovorima!
![]() Videcu da kupim dodatak samo za stalak ovaj koji imam! Hvala jos jednom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Ajde da ne otvaram novu temu. Sve se mislim da uzmem bolji stalak od ovog "X" stalka koji imam. Dvoumim se između Spider pro i Athletic KB-1. Uvjet je da oba imaju mogućnost postavljanja mikrofona i da danas/sutra može doć druga klavijatura iako u skorije vrijeme ne namjeravam imat dvije na svirci,možda čak ni nikad.... Ova oba to imaju i oni su mi ušli u uži izbor. Znam da je Spider vjerojatno bolji pa je i skuplji a ja sam na knap s novcima totalno pa me zanima je li Spider puno bolji jer i ovaj Athletic KB-1 mi se ne čini loš a na sličnu je šemu. Za 50-ak € razlike se ne bih htio za*ebat previše. Spider je 225€ a Athletic 168€, barem kod nas... Ima li ko taj Athletic KB-1 možda da kaže koju i o njemu? Pretpostavljam da ćete svi bit na strani K&M-a jer sam i ja al eto...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 147 puta u 142 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Kvaka je u tome sto nisam skupio ni centa zasad. Imam lika koji bi mi izbio porez s pune cijene. Svjestan sam sto je bolje a opet znam da je sansa da budem imao dvije klavijature manja od 1%. Ako dogovorimo s ovom kafanom ljeto jednom tjedno uzet cu ga odmah. Sta vam se cini od Baby pauka?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
|
|