|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
imam jedno pitanje, mozda ce vam se ciniti glupo! u mome kraju svirci cesto kazu kako miroslav škoro nema pojma o pjevanju! e a mene sad zanima sto vi mislite o tome i zasto?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vaxy druze...ja iskreno niakda nisam cuo za Miroslava Škoru. Jedino koga se sjećam je fudbaler Škoro nekada igrao za reprezentaciju Jugoslavije...al baš "nekada" davno ...Za tog pjevača nisam čuo :/
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Ma tri livade :-)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.11.2004
Downloads: 17
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Škoro zna pjevat ali samo u niskim tonalitetima tj. covjek ima lijepu boju glasa ali ima raspon glasa negdje oko 1 oktavu.
Nemoj me zezat da ti dino u bosni nisi nikad cuo za miroslava skoru?? "ne dirajte mi ravnicu", "tajna najveca", "otvor zeno kapiiju", "sude mi","garavusa"...........
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
pa stvarno nemogu vjerovat da dino nisi cuo za miroslava škoru!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Meni on zvuči isto ko Thompson,samo što se on dere dok pjeva,obojica mi baš i nisu neki pjevaći,svaka čast njima imaju dobre pjesme,nadam se da moji zemljaci shvaćaju na što mislim.
Pozz!
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Znaju i oni "bivsi zemljaci" o cemu peva nacionalista Thompson. Ja mislim da bi za ovo sirenje mrznje po forumu trebalo da sledi neki BAN !!!
|
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Ok, ovo je ionako vec krenulo nizbrdo...
Tema, za sada, ide pod LOCK, a poshto ja stvarno nemam pojma o chemu se radi, ovo stavljam na vecanje u moderatorsku sekciju! Nikom nishta, ovaj put. Opomena za Vingulu i Marca. Tema se ne otvara, da ne bi nastavili u istom maniru...
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.09.2007
Downloads: 323
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ciao VAXY , Skoro ti zna pjevati posto sam vec svirao s´njime, vise puta.
Svako ima svoj ukus pa mora sam da odluci jel pjeva dobro ili ne ;-) Pozzzzz... |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
otvor zenu kapiju man,se ocenasa evo mene i mojih pajdasa.hehe
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |