|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
bas sam neki dan u prodavnici vidjeo polovan PA80 i kosta $1300 US
imam nekoliko pitanja: 1. da li je ovo preskupa cijena 2. da li je potreban Hard Disk ili ima dovoljno memorije u njemu za ritmove/boje 3. da li je potrebna flash card ili se moze odraditi dobro sa fabrickim bojama. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
cijena je odlicna......neznam sad sta hoces da radis pa jel ti potreban HD(ako ces radit sa aranzmanima potreban ti je , a sva ljepota i prirodan zvuk ti je na flash cardu....pozdravvvv
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
Vozdra, cijena nije bas naj umiljatija za nekih 200 dolara. A hard disk tu i tamo ako neces da brises fabricke ritmove onda ce ti dobro doci HD. Jaaaaako dobro se moze sredit i sa stvarima koji idu na USERE dakle oni koji nisu samplovani a FLASH CARD ti je jaro za samplove i bas sto MR EKO rece "sva ljepota i prirodan zvuk ti je na flash cardu..."
Pozdrav,AleN! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
znaci flash kartica je portebna da se dobije "pravi" zvuk
ali imam pitanje posto su kartice 8 i 16MB kolio samplova moze stati na nju. jeli neki kompresovani formati ili sta. jer 16MB nije toliko puno. stavis jedan drum set odoce 1-2MB. inace poznajem Yamahu pa korgovo mi je sve novo. i koliko odprilike kosta flash card? hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.11.2007
Downloads: 140
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ljudi moji molim vas za pomoc,prvo da kazem da nikad nisam imao Korga i sad sam kupio pa50,skinuo sam neke ritmove a i neke boje sa interneta ali sad nastaje problem kako ih staviti na sint.Molim za pomoc.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa80 |
|
|