|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dogodilo se to da mi je tipka na Trinity-u propala,sta se je tu moglo dogodit,jednostavno se ne vraca,dali je nesto puknulo i dali se to moze rijesiti i kako? tipka Gis je u pitanju!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.06.2007
Mjesto: Sweden
Downloads: 598
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA2x pro,Korg Triton Studio Roland G1000,Yamaha DX11 ,Guerrini superior 2
![]() |
![]()
Sve zavisi mozda je iskocila iz lezista a mozda je pukla otvori pa vidi jaranee......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
NEZNAM DVOUMIM SE OTVARAT,NISAM TO NIKAD RADIO,BOJIM SE DA NESTO NE SHEBEM? šTO AKO JE PUKLA,DALI TU PASE BILO KOJA DRUGA TIPKA ILI...........??????? Josipe, zašto galamiš (pišeš velikim slovima) ? Pazi da ti se ne ponovi pa se posklizneš po kori od BANane Promijenjeno od kreso (14.12.2007 u 12:18 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.06.2007
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
nemas tu sta shebat! rastavis je i prekledas kak ti stoje tipke, ja sam vec rastavljo mali milijun puta svoje klavijature, pa uvjek bude sve uredu. samo pazi kako rastavljas, nemoj nista na silu!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Moras samo da pazis kad otvaras Sinth...naime,malo je teze da dodjes do klavijature(dirke).
Ako su dirke kao kod T3 i M1 onda to izgleda ovako http://www.speedyshare.com/220345659.html Znaci,tu na krajevima dirke imas male plasticne drzace koji drze klavijaturu a pomaze joj plekcic(opruga)izmedju ta dva kraja,a to izgleda ovako http://www.speedyshare.com/468368361.html E sad,u najgorem slucaju se desava da ti plasticni krajevi puknu(polome se)to dolazi zbog zamora materijala,starije klav,itd...i tu nema pomoci,niti lepljenje niti bilo sta,osim da promenis dirku(toga ima,znam ljude koji prodaju dirke koliko ti treba,moze i jedna...) U Najboljem slucaju,moze da se desi da se ta opruga koja se nalazi izmedju gornjeg i donjeg dela dirke,jednostavno malo pomeri i zaglavi se izmedju levog i desnog zida dirke(ona je suplja)i to izgleda ovako http://www.speedyshare.com/462985347.html Mislim da je ipak to drugo u putanju!!! Videces u gornjim slikama kako izgleda ta opruga i tu ne treba puno pameti da je namestis,vrlo prosto... Ajd vidi pa javi,znaci od alata ti trebaju: -Odvijac -Malo zivaca -Mozak -i VEEElika MUDA... Ako nisi to nikad radio,preporucujem nekog druga koji je malo vicniji u tom poslu... Aj pa se javi...!!!
![]() |
#6 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Jebi ga,sad sam video...malo sam pomesao slike,ali mislim da ces da se snadjes...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
problem, trinity |
|
|