|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2006
Downloads: 425
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima,
Interesuje me koja je realna cijena za dobro ocuvanog Korga PA-1 X Pro. I takodje koje su mu prednosti i mane u odnosu na ostale Korgove klavijature iz tog ranga. (u kratkim crtama) Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@karalici
Moj ti je savjet druze,da trazis odgovor samo na pitanje o nekoj realnoj cijeni za Korga PA1X Pro. A ako hoces da znas prednosti i mane u odnosu na druge Korg-ove klavijature,o tome je vec bilo govora.I sto je najgore od svega skoro svaka takva tema je otisla pod LOCK(zakljucana).A teme su zakljucane,jer se na svakoj zakuhalo i bilo prepucavanja. Dakle desiti ce se ponovo-bolja ova,bolja ona......i nece ti biti jasno nista.A to je bas ono sto je najmanje potrebno. Pozdrav Promijenjeno od Sejox (07.02.2008 u 22:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
zdravo !
ehhh ako je dobro ocuvana ja bi reko do jedno dvi hiljadarke EURO ali stvarno trebali bit dobra! teza je od pa1x ima teze dirke i octavu vise od pa1x i od pa 800 ima 32 MB Rama a PA 800 duplo ! inace je za mene genialna ja je sviram i prezadovoljan sam ! a ima i dosta ljudi sto uzimaju PA 800. naravno je isto mrak klavijatura necu pisat roman eto ti male podatke pa nek ti jos neko drugi malo napise pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Roso ---PA1X sa zvučnicima je APSOLUTNO teži od PA1XPro...Inače su te dve klaviature iste samo što je razlika u broju tipki,dinamiki tipki,položaju slidera i još par mana...Dakle oba su vrhunska instrumenta koja nude najviše za svoju cjenu i još je drže...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
izvinjavam se za tezinu !!!
nisam vidio da sam tako napiso !!!!!! naravno si u parvu alix-u pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
za ovaj camac realna je cijena 1500e i beneficirani radni staz jer ti treba prikolica za njega
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kod nas su cene ovakve!Pa1x pro elite 2100-2200e,Pa1x Pro 1900-2000e,Pa1x 1800e!Bilo koji da uzmes neces se ni malo pokajati jer su to extra sprave
![]() Naravno pricam o polovnim klavijaturama!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa1, pro |
|
|