|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Molio bi korgovce da mi pomognu ako je uopste jos neko imao ovakav problem.
Imam pa-800 4 meseci,skidao sam sa neta setove nesto prepravljao namucio se poprilicno i konacno ga sredio da bi mogo da odradim posao solidno.Mejutim desava se da kada upalim klavijaturu ona odradi sve,podigne sistem ucita sve ritmove boje,i odjednom u toku svirke pocne da zavija svaka solo boja kao da pomeram bender levo desno. Pa ako neko zna sta bi mogao biti problem molio bi da pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
probaj drugi global da ucitas...ako ne pomogne ubaci novi os...ali prvo probaj sa globalom drugim
pa javi jeli uspjelo.
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Pokusacu to ali trebace neko vreme da prodje da bih saznao da li je problem u globalu jer mi se to ne desava uvek nego ponekad, a nikako nemogu da provalim zasto se to desi,dali kad ukljucim bas taj neki ritam ali...
U svakom slucaju hvala i imas pice od mene kad se budemo sreli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
A imam jos jedan problem,manje vazan jer sam uglavnom sve sredio u favoritima.U prvom user-u nemogu niti da ubacim drugi ritam niti da pustim neki od ritmova sto imam u njemu. Sta li je tu u pitanju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
e,to ti nebi znao rec...to prvi put cujem da se nemoze u user stavit ritam i da nepovlaci sa usera????
![]() ...ali pice to za pice vrijedi jos?? ![]()
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Cini mi se da se tu sve pojebalo sa sistemom ako imas brz net skini sa korgovog sajta programcic za reset klavijature i res_v160 (od 113 mb) i procitaj dobro upustvo prije nego sto budes ista radio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
2000 den. Chistenje na memorija. Ne ti pomaga ni preinstalacija na OS nitu resource.
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800, problem |
|
|