|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Zdravo svima, evo ovako pomocu onoga tutoriala za le/tr sam uspeo da odradim posao kako je opisano, medjutim imam drugo pitanje, imam recimo na neke setove pojedinacne boje koje su uradjene za neke pesme, kada to prebacim na lelibby copy/paste i kada ucitam ponovo set vise te boje ne zvuce kao na predhodnom setu, isto tako i terce kada prebacim sa jednog u drugi set ono nikako vise ne zvuci, sta radim pogresno u cemu je caka kod tih stvari, pozdrav i hvala na odgovorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
izvinjavas se da dodam jos nesto, u pitanju je triton le i u pitanju su combinacije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Zato je najbolje sve na samom sintu raditi, bar cujes sta se desava.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
lepo receno ali nisam toliko upucen u sint, jer nisam dosada radio sa korga, ako bi mogao kratak opis kako se to radi na sintu sa combinacijama bilo bi mi od pomoci pa cu ja to lagano nekako i srediti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
O tome je ovde mnogo pisano, pisao sam i ja citave knjige, pretrazi.
Imas neke informacije i ovde isto, nesto i na Engleski: http://basaristudios.com/
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
probacu objasniti kasnije. trenutno sam na poslu. u medjuvremenu kao sto je nedim rekao pretrazi forum trebalo bi biti informacija u vezi sa tim sto trazis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
lelibby |
|
|