|  | 
|  | 
|  05.05.2008, 00:00 | #1 | 
| Vredan član društva |  Blokirao mi Korg pa 50 

Kolege molim za pomoc!Sve sam teme prelistao ali nisam nasao kako da resim ovaj moj problem sa klavijaturom.Danas sam ubacio neki bugarski set i on mi je blokirao User 3.Kad sam iskljucio klavijaturu i ponovo ukljucio sve mi je blokiralo.Klavijatura je ucitala operativni sistem ali na kraju mi je na displeju ostalo samo "Korg pa 50".Ponovo sam ucitao OS sa flopija i to nekoliko verzije ali nista.Samo jedna boja i to je sve.Nista nema na displeju ni sta mogu da nenjam samo gori lampica za Display Hold.Zato vas molim ako mozete da mi pomognete. Pozdrav i unapred hvala! | 
|   |   | 
|  05.05.2008, 00:02 | #2 | 
| Vredan član društva |   

Izvinjavam se administratoru sto nisam postavio temu na pravo mesto.Nece se ponoviti.
		 | 
|   |   | 
|  05.05.2008, 00:05 | #3 | 
| Suludi Moderator |   

Hmmmm! Mozes li mi taj set poslat na mail ili na PM da vidim ja? I ako moze da mi kazes kako ucitavas OS u klavijaturu pa da vidimo mozel se kako sta sredit! Pozdrav,Alen! | 
|   |   | 
|  05.05.2008, 00:55 | #4 | 
| Vredan član društva |   

Evo brate poslacu ti.Ucitavao sam sa flopija to ti kazem za OS.Klasika kad zavrsi ucitavanje trazi da izvadim i flopi citaca disk i da pritisnem bilo koje dugme na klavijaturi.Alene bio bih ti zahvalan stvarno sam u skripcu i koliko vidim svima blokira user ali ne kao meni ovaj slucaj.Poslacu ti ovaj set i ne ucitavaj ga brate da ne z...... klavijaturu.Pozdrav!
		 | 
|   |   | 
|  05.05.2008, 01:53 | #5 | 
| Vredan član društva |   

Drugari resena stvar zahvaljujuci mom bratu Alenu.Hvala Bogu da ima ovakvih momaka kao sto je on i neka mu Bog da sve dobro u zivotu!!!
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| blokirao, korg | 
| 
 | 
 |