|  | 
|  | 
|  13.06.2008, 11:04 | #1 | 
| Vredan član društva |  PA 50 boje 

Ima li ko neki jako dobar narodnjacki set za PA50? Skidao sam sa Download, ima tu odlicnih setova, ali fali mi jos nekih boja, npr. STRINGS-ovi su mi nekako tanki, mutni, jedva se cuju kad ih sviram, a pojacam ih do daske.     | 
|   |   | 
|  14.06.2008, 03:31 | #2 | 
| Vredan član društva |   

Mozda si trebao u drugu kategoriju ovu  temu da stavis,-tamo da napises batke... Negooo... I mene je mucio strings... Nadji ima tu objasnjenja kako napraviti dobar strings... Skoricnik,-i ostali su pisali sadrzaj boje... A,u setu koji 'ima virusa' imas dobre boje... "SAPKO.SET"... Aj' ako ti je hitno na MSN mi se javi... Zdr. 
				__________________ "Ne cini drugome sto ne zelis sebi"... | 
|   |   | 
|  14.06.2008, 13:39 | #3 | 
| Vredan član društva |   

Ok, pa nishta probacu nesto da iskombinujem u EDIT PROGRAM. Pravio sam ja boje na iS50B, a ovde me nesto mrzi, ima mnogo vise opcija. PoZz | 
|   |   | 
|  29.10.2008, 12:11 | #4 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 21.10.2008 
				 Downloads: 1140 Uploads: 12 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|  korg PA-50 

brate jacinu stringsa mozes naravno pojacati u opcijama ali samo u odredenim efektima koji su na boji
		 | 
|   |   | 
|  29.10.2008, 12:24 | #5 | 
| Stvarno kod kuće |   

Drug vidim da nisi čito DATUM na zadnjem postu... Idući put radije pogledaj koliko je stara tema,ja mislim da su drugovi već davnih dana zamjenili instrumente...Pozz... 
				__________________ Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... | 
|   |   | 
|  29.10.2008, 12:55 | #6 | 
| Banovan! Registrovan/a dana: 27.10.2008 Mjesto: Francuska 
				 Downloads: 446 Uploads: 11 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

Instrumenti: Klavijature Interesi: Muzika  |   

Skini virus bend set dobar je, mozda nesto popraviti ali stvarno nije lose.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| boje | 
| 
 | 
 |