|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 20
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
imam mali problemcic ako ima ko da pomogne bilo bi mi veoma drago, svaki put kad upalim sint (pa 800) gori mi tipka style change i moram uvijek prije sviranja da je gasim ako je ne ugasim onda mi svaki put kad promijenim neku boju promijeni i ritam ako ko zna kako da je ugasim molim da mi kaze hvala lijepa unaprijed
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
To kako mislis da ti se pali PA 800, tako snimis na prvu performansu.
Jos jasnije: Upalis klavijaturu,ugasis Style Change(DRUGO NISTA NE DIRAS!!!!!),padajuci meni Write Performance. Kad je budes upalio sledeci put,lampica nece goreti. Pozdrav.
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kratko i jasno...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 20
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
na moju zalost momci neide tako, probao sam i opet ista pjesma dali jos neko zna kako bih rijesijo problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Upališ Sinth,ugasiš Style Change,pritisneš WRITE GLOBAL SETUP i stvar rješena...
E sad po kojem čudu ako ti to ne upali (a ne vjerujem da neće),učitaj GLOBAL sa nekog drugog seta i imaš mir,pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.02.2006
Mjesto: Njemacka/Makedonija-Kavadarci
Godina: 55
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa2x /Korg M3 61XP/ Triton Le
![]() |
![]()
Ovako
sve je tako kako su ti kolege objasnili, samo moras posle toga da ubacis neki drugi set u Klavijaturu, pa opet tvoj set,ugasi klavijaturu i opet ponovo upali,onda bi trebalo da ti radi sve kao sto treba. Probaj pa javi. Pozdrav. Promijenjeno od Gago (18.08.2008 u 12:26 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, change, pomoč, style |
|
|