|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
slusao sam jutros prognozu na radiu B92. kaze: "prognoza vremena: U beogradu trenutno 11 stepeni." ide odjava:radio b 9 2. i kraj!!! Brate KRAJJ!!!
Ja NE MOGU DA VERUJEM!!! Dal u srbiji postoji jos neki grad osim beograda!!! Na HRT nikad nisam cuo u zagrebu toliko i toliko,u osjeku tako i tako!! nego na primorju u slavoniji po kotlinama itd.. Zato sam skontao da treba da zajebem i vojvodinu i novi sad i sve i da odem lepo u Beograd i znacu koliko ce stepeni biti svaki dan! pozivam i vas. AJMO SVI!! p.s. ne zamerite svi koji tamo zivite,niste vi krivi.. svako dobro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Pa nemoj onda gledati i slushati B92.
Radije slushaj samo muzichke stanice, i necesh imati problema! B92 ti je politichki najobojeniji medij u Srbiji, kako ja vidim, iako to poprilichno veshto prikriva. Ciljna grupa im je ista kao i ciljna grupa stranke za koju se zalaze. Samo Beograd... Necu reci koja je zbog pravila koje sam sam postavio, ali mislim da sad svi znaju. ![]() Ostali malo bolji, ali menj-vishe sve ista govna... RTS obaveshtava detaljno, shto se prognoze tiche, ali to je njihova duznost kao drzavne televizije. Inache, zbog jebene politike, kojom smo bombardovani sa svih strana, sam i prekinuo da gledam TV. Chak vishe i nemam TV na gajbi. Malo mi je muka od svih njih... Radio slusham samo u kolima, i to isljuchivo muzichke stanice. TopFM, Trojka, TDI, Roadstar... Sve gde necu chuti neke vesti na svakih 5 minuta, vec samo muziku... ![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja mislim da je B92 mafijska posla...Koliko gledam kod nas u vjestima bar 5-6 novinara od B92 je bilo pretučenih i to samo tako...Pa gdje oni to šalju svoje "radnike",kad su ugroženiji od rudara u rudniku-oni bar znaju da će se nekad na njih zemlja da sruši a ovi samo strepe kad će gdje pleska ili šaka da padnu...žalosno...A ta najava-no comment¨...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
apsolutno se slazem sa vama. mislim da je RTS dosta izmenio rezim rada i program u odnosu na stari RTB. postali su maaaaalo objektivniji, al i dalje su televizija vlasti i imaju direktora debila. ali imaju i srecne ljude
![]() inace kad sam vec kod hepi pipla ..pre 2 svirke otvorili smo vece sa Topolskom 18,onako iz zajebancije, i ljudi se prvo izbezumili i onda se popalili.. bilo strava! probajte, mozda vam uspe ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
...Topolska 18 je lepa pesma...doduse i Snezana je dobro odpevala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
UUUUUU Snezana Savic...
![]() Gledali ste mozda seriju Vuk Karadzic........ ![]() Sad vam je jasno zasto je Vuk Karadzic sisao do 15 godina!!!!!!Majka mu bila Snezana Savic.... ![]() ![]() ----------------------------------------- Opet skrenusmo sa teme! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
b92beograd92 |
|
|