|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Evo, jedno prosto pitanje za sve...Kada ste zapoceli svoju karijeru i pronasli sebe u svetu muzike? Ja, doduse, nisam nigde jos svirao (sem u svojoj sobi
![]() Ostali? ![]()
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
e ovako prvi put,doduse nije prvi put,ali kad sam nesto konkretno poceo da shvatam i da kontam da volim to je u 4raz osnovne skole. Uzeo sam harmoniku od dede il tjaleta ne secam se i znam da mi je deda pokazao,iako ko sam znao nesto,pokazao mi je neke seme za svirku i naucio me uzicko kolo. Posle toga sam kupio Rolanda EM50 il 55 tj ne ja nego tjale. i tu sam poceo da kontam neke stvari oko kljave. E sad u 15 godini kupujem PA60 i vezbao sam jedno pola godine,dok nisam poceo da sviram,uglavnom me tjale vodio sa sobom,svadbe ispracaji. 18 godina drugar(sadasnji kolega pevac) skontali se i poceli da sviramo,po kaficima. Ewo danas imam PA800 i dalje suradjujemo. Ukratko kako sam poceo ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Prije 12 godina sam poceo nesto realno, uvijek mi je muzika i svirka bila zelja vec kao djete, molio sam stare da mi kupe harmoniku, to su i uradili, poklon za moj 8 rodendan, mala djecija harmonika
![]() Eto kako sam ja poceo, pozdrav Promijenjeno od CRNI GALEB (22.11.2008 u 22:25 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo brate ja sam poceo ljetos da sviram po festama itd. Sada sviram u jednoj kafani, svakog petka ja i pjevac.
P.S. pecem zanat hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Pa pre mozda 10 godina (kad sam imao 6) zvao me Zdravko Colic i rekao: ,,Brate treba mi klavijaturista ae da ga zamenis na koncertu''. I ja rekao ae evo me stizem...
![]() Salim se, kad sam bio prvi razred nasao neki mali sintisajzercic i poceo da udaram. Matorci videli da me to zanima i da se samo sa njim igram i nasli mi ucitelja da mi malo pokaze. Posle mi kupili neki malo ozbiljniji instrument i tako, sve do danas. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
E dobra teme,svaka cast!
Ovako,ja sam poceo od cetvrtog osnovne da sviruckam.Kako? Brat mi je krenuo u srednju uciteljsku skolu i ima li su cas harmonike,kupio je harmoniku i vjezbao za skole.Meni nesto taj instrument lijepo izgledao,uzeo da probam,svidilo mi se,i malo po malo pocnem nesto vezati,heh! Prvu pjesmu koju sam skinuo,dobro se sjecam bila je ona Coban tjera ovcice,hehe! Et tako,nisam ostao na harmonici,imao sam neku djeciju klavijaturu(tada sam to zvao cincajzer hahahaha). I ostao sam na cincajzeru,al danas to cudo sa dirkama zovem klavijatura. PoZz
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 18.10.2007
Downloads: 1076
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
sa 20 god tezge a da osam sam poceo da. ucim harmoniku
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 22.11.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1181
Uploads: 72
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 89 puta u 85 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3
Interesi: Bike i Muzika neprofesionalno
![]() |
![]()
@milancepirot
Divim ti se kako nalazis sve i jednu temu iz naftalina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.08.2009
Downloads: 1509
Uploads: 12
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
U cetvrtom srednje dobio sam elektricnu gitaru, a onda je nekoliko godina bilo svirkanje po memli podrumima... Ah, pa bilo je bezbrizno i rastimovano, ali cool...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Prvi put sam uzeo harmoniku u ruke sa 7 godina, ali sam već sa 8 prešao na klvijature, a prvu svirku sam odradio sa 12 godina i od tad je sve krenulo. Jbt, kad se setim toga, a što je najgore, imam i snimljenu tu prvu svirku, mega...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kada, karijeru, ste, zapoceli |
|
|