|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.01.2005
Downloads: 630
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Cao momci.
Imam jedan problem sa PA 1X.Sinoc me izdao.Poceo je da treperi i samostalno mijenja displej Onda je prestao da radi START taster.Nakon sat vremena prestali su i prelazi da rade.Onda opet igra displeja,otvara samostalno sve moguce: ritmove,boje,menu,global,Record,...sve to u sekundama.Znaci nemam vise nikakvu kontrolu nad njim.Sad prebaci na Song opciju, i nemoze se vise svirati.Dal neko zna o cemu se radi. Hvala unaprijed!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Probaj ubaciti novi OS i trebalo bi da bude sve u redu
![]() Pozdrav!
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ne nemogu uopste da je smirim,samo prebacuje samostano sve moguce.
Ali hvala ti svakako. Virus??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa da bi ucitao novi OS ne moras da cekas da se upali do kraja...
Koliko sam upucen, treba da snimis novi OS na HDD. Ugasis klavijaturu pa je upalis i drzis dugme INTRO1. Izaberes OS i sacekas da se instalira.... Pozdrav!
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako ide preko Intro1 onda brise sve iz klaviajture i ako imas slucajno neki stilova na mestima gde su ti fabricki stilovi izgubices ih kao i sve sto imas u klavijaturi!Da bi dosao do tog dela da mozes da stisnes Intro1 onda treba da OS snimis na diskete i da ubacis DISK1 u floppy i kad upalis klaviaturu on te pita zelis li da ucitas novi sistem ti mozes da biras ili tu opciju ili da ides na INTRO1 i izbrises sve iz klavijature i posle ponovo ucitas resurese!Probaj prvo sa sistemom pa ako ne ide bisi sve!
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala vam momci ali mislim da nije greska u sistemu,jer sam osjetio miris plastike.Danas sam je otvorio i ustanovio da na jednoj ploci(karti) ima kondenz vode.Ostavio sam da se susi dan-dva,pa cu onda probati.
"Ako bog da" da ne bude nikakav veci kvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pomoc, problem |
|
|