|
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
Pozz.. kolege evo jedno pitanje za sve,ovdje sam mnogo toga procitao i vidim da mnogi znaju svasta nesto, pitanje je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Da ti ne hvata zvucnike od klavijature...pokusaj u globalu iskljuciti zvucnike
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2008
Mjesto: skopje mkd
Downloads: 58
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 2 Postova
Instrumenti: harmonika,sajzeri
Interesi: live performans
![]() |
![]()
mozes da probas da smanjis gain-to je iza sajzera jedan mali potenciometar,ako vec zelis da ti sviraju monitori
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kad udjes u global pa prva opcija voice i na prvoj strani sa desne strane ima pan i volume,smanji taj volume do kraja i snimi global.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ajd malo bolje objasni kakvu ti mikrofoniju stvara??? jer moze biti svasta a naravno da kada mikrofon primaknes zvucnicima da s estvara mikrofonija i jos jedna bitna stvar kanal na koji olazis sa klavijature iz vokalista ne sme imati aux tj na njemu smanji aux do kraja jer u suprotnom ces imati mikrofoniju da umres....
pozzzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
ma tesla druze bila je ama bas zesca mikrofonija da su mi vrisnuli i srednjaci i visoki na kutijama i to na samom pocetku svadbe(koji peh) a to inace nikad nema znam prilicno dobro ustimat razglas zato sam i pomislio da je zbog vokalista(a spajanje je znaci islo klavijatura-aux,klavijatura-kanal na mixeti) i vjerovatno je nesto od toga sto ste rekli pogledacu veceras na svirci pozz za sve
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|