|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.06.2008
Mjesto: Kula
Downloads: 253
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA3x i Fantom X6
Interesi: muzika,zeezzz,zene...i sve ostalo sto je pozitivno..
![]() |
![]()
svirka u inostranstvu??....neznam da li sam postavio u dobru rubriku pitanje,ako ne izvinjavam se ....zanima me sta je potrebno za prelazak granice vezano za instrumente i opremu...konkretno idemo za hrvatsku pa da li je neko imao iskustva??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Bilo je vec nekih tema oko ovoga, procitaj ovde:
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5285 http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=7169
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Treba na granici da prijavis spisak opreme koju nosis sa sobom, i onda ti oni to opečate pa im pokažeš to isto i kad se budeš vraćao... tako je barem kad izlaziš iz Bosne i Hercegovine... znači, na jedan papir otkucaš spisak stvari koje nosiš, datum napštanja države i datum povratka...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
Za Hrvatsku ce ti trebati ata-karnet,a on se vadi u privrednoj komori.
Na revers mozda te puste ali mogu i da te vrate sa granice. Mene su pustili prosle godine na revers ali su mi dali na znanje da sledeci put moram imati dokument iz privredne komore. Pozdrav!!!
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Jel vrijedi ata karnet Srbija-Hrvatska?
Koliko znam Bosna nije u tom sustavu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
kliko ja znam na granici...carini...prijavis opremu...i nemas problema..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Što se Srbije i Hrvatske tiče one su potpisale protokol o ATA karnetu i to važi...odnosi se na privremeni izvoz robe preko odredjenog iznosa (nisam siguran koliki iznos tačno je u pitanju)...e sad...iskustva kolega kažu da nije problem ako recimo nosiš jedan sint i to,to će ti progledati ili eventualno upisati i overiti na potvrdi,a ako je u pitanju više opreme,kljava,razglas,bubnjevi itd,tu morate vaditi ATA karnet...a on nije ni malo jeftin...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozz svim ćlanovima foruma ovako treba mi pomoć 09.05.2010 idemo u hrvatsku sirat nešto u vrbovcu sad me intersuje ja sam iz BiH kako s instrumentima to ide preko granice na koju je granicu najbolje ii dali ima neko nekog poznanika za iznajmljivanje opreme to je mjesto blizu Zagreba a ovdje mi kažu da ču imati velikih problema na granici pošto BiH nije članica ata karnet pa sad ako ima iko kakav pšrijedlog iki nešto moliobih vas da mi pomognete!hvala svima!!
Opet ista tema!!! PRETRAGA (suche) je laka i jednostavna za koriscenje...upotrebite je!!! Promijenjeno od Vule (17.03.2010 u 13:42 sati) Razlog: Teme spojene |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Da, ata karnet ne vrijedi za BiH. Zato poneseš svoj instrument, jer svoj osobni instrument smiješ ponijeti upišu ti u putovnicu, a ovdje iznajmiš razglas- oko 50 eura iznajmljivanje. Javi se na pp dat ću ti neke brojeve. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
|
![]()
Na granici kad te pitaju nosis samo licne stvari,najbolje ici nekim karavanom pa nazad potrpas sve sto mozes,a na izlasku iz svoje zemlje das vasem cariniku da ti overi spisak sa stvarima koje nosis i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|