|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ovako, skidam jednu igricu koja se zove Scarface... Skinuo sam 2x preko torrenta ali imam problem sa teksturama. Nije do konfiguracije racunara vec do piratskog diska...
Sad sam skinuo sa rapidshare-a ono po delovima (part1, part2... do 24...) i to su rar fajlovi. Problem je sto su zakljucani. Ostavljena je sifra za to ali nije ispravna. Sta sad da radim? Nije valjda da sam dzabe skidao toliko? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja sam isto imao taj problem,skidao sam windows xp darklite,i skinuo i nemogu raspakujem,trazi sifru,a sifre nema,i skidao sam neke programe koji kao razbijaju sifru od tog rara al nema leba od toga,na kraju sam u guglu ukucao ime tog rar fajla sto sam skinuo i pored toga ukucao password i tako sam i nasao..probaj tako,mozda uspe..
![]()
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
@EMIR TOTIC
Jesi li probao ručno upisati šifru ili si išao na shemu SELECT PASS pa onda Copy/Paste u WinRAR????
![]() |
#4 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ciao momci
mislim da tu nema veze dal se to kopira i paste ili rucno. evo ja sam clan u takvom jednom torrentu. ali ja kao clan mogu da vidim sifru pre downloada. mislim da mi nije dozvoljeno ovde da ubacim neke sifre koje sam naso .... emire pogledaj u postu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
@GRANDIA
Ima veze...jel na nekim forumima piše recimo pass i odma do njega je "nevidljiv znak razmaka-SpaceBar" tako da kad njega zabilježiš (kad povučeš miš+ljeva tipka miša preko pass-a) onako slučajno, onda ti pass za WinRAR nevalja,a tu mnogi ljudi grješe.
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Resio sam problem tako sto skidam na drugom mestu gde nema sifre
![]() Hvala vam, mada sam skinuo neki set za Pa2xPro i ista stvar... ![]() Igrica je vrh, preporucujem vam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|