|  | 
|  | 
|  26.05.2009, 22:12 | #1 | 
| Drugar foruma |  Shure SLX24/Beta 58A 

Kupio sam ovaj bezicni mikrofon. Besprekoran je, ima odlican domet, koristi dve baterije od 1.5v, ima 16 grupa sa po 8 kanala za frekfencije. Displej na mikrofonu. Displej na bazi. I sve je to super, ali mi nesto ipak ne odgovara. Sve je kristalno i mozda jos ostrije i bolje nego kod starijih modela, ali ipak nesto ne pase na moj glas. U skymusicu je bio 690e. Ima li neko kakvo iskustvo sa ovim mikrofonom? Deo teksta koji se odnosi na menjažu sam izbrisao,ako bi ga menjao postavi u oglase za razmenu. 
				__________________ Kakva bi tišina nastala kada bi svi govorili samo o onome što znaju... Promijenjeno od svrakan (26.05.2009 u 22:57 sati) Razlog: korekcija teksta | 
|   |   | 
|  27.05.2009, 23:12 | #2 | 
| Vredan član društva |   

A da se poigras malo sa ekvilajzerom na mikseru?
		 | 
|   |   | 
|  27.05.2009, 23:56 | #3 | 
| Kao kod kuće |   

Ma Dragan sem sto je odlican muzicar poznaje rad sa opremom i zvukom,jednostavno mu ne pase,mada dobro bi bilo da ljudi napisu iskustva sa ovim modelom,ipak moze uvek nesto novo da se nauci.
		 | 
|   |   | 
|  28.05.2009, 01:52 | #4 | 
| Drugar foruma |   

Hvala Svrakane, stvarno bih voleo da cujem neka iskustva sa ovim mikrofonom.

__________________ Kakva bi tišina nastala kada bi svi govorili samo o onome što znaju... | 
|   |   | 
|  28.05.2009, 13:19 | #5 | 
| Ovaj baš voli da kuca Registrovan/a dana: 26.10.2008 Mjesto: vojvodina Godina: 57 
				 Downloads: 497 Uploads: 10 Rekao HVALA: 2 

Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova

Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata Interesi: muzika  |   

Pa ako ti se nešto na njemu nesviđa menjaj ga.Lova ti verovatno nije problem,razumeš se u opremu itd .....i šta  ˝Juriš imidž,ime-firmirano,da je što skuplji,ili....˝ .Lično kupujem ono što meni zadovoljava ukus.Nemam iskustva sa ovim mikrofonom a koristim betu58 (sa kablom).

__________________ | 
|   |   | 
|  30.05.2009, 00:35 | #6 | 
| Odomaćeni član |   

Koji mikser koristite? Pozz 
				__________________ "Why there is no such thing as RMS watts or watts RMS' and never has been" | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |