|
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ovako se zovu neke tablete-osvezivac daha(na kutijici pise kontrolor daha) koje navodno mogu ukloniti alkohol iz pluca a samim tim smanjiti broj promila alkohola koje bi inace pokazao alkotester policije.Slucajno sam nasao na internetu ovu informaciju pa me interesuje da li je ovo neko probao i da li moze da se kupi kod nas?
Da nije tuzno bilo bi smesno ali sinoc sam po drugi put u relativno kratkom roku postao zrtva policije koja suvise revnosno obavlja svoj posao pa joj razlika od 0,2 promila ne znaci nista kao ni subjektivna procena ko je pijan a ko ne.Elem prvi put sam imao 0.6 i dobio kaznu tri meseca zabrane i novcanu oko 3000 din,a ovoga puta posle 4 godine 0,7 promila.Inace mogu mnogo da popijem a da to nema velikog uticaja na mene to jest ne manifestuje se nekontrolisanim ponasanjem kao kod vecine! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Donator
|
![]()
Boke i ja sam cuo za te tablete ali neznam gde mogu da se nabave. A sto se tice pandura: Kad rese da nekoga kazne ne pomaze ni bog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
najbolja tableta je da prestanemo piti ili da se vozimo taksijem kad smo pijani.meni su rekli da je dobro uzeti kasikicu senfa i pojesti pa nece pokazati na alkotestu ali ipak mi je oduzeta vozacka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ma najbolje da prestanemo da disemo,mada sumnjam da bi opet bili zadovoljni!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Antipolicaj tablete se proizvode u Rusiji.Imao sam ih pre nekoliko godina i koliko se secam umanjuju alkohol ako imate do 2 promila,ali , na zalost nisam imao prilike da se u to uverim, jer me policija nije kontrolisala posle upotrebe tableta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 22.03.2004
Mjesto: BIH-Sarajevo
Downloads: 1063
Uploads: 13
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Roland G1000/Korg TR
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Ma i ja sam cuo za jos par ''fazona'' sto se tice tog zavaravanja alkotesta! Ma sve to na stranu...policija radi svoj posao! Kakav bi ovaj svijet bio bez njih!? Ipak,alkohol i volan nikako nemogu zajedno i za svaciju glavu je najbolje da razdvoje ova dva pojma! U kombinaciji te samo moze mnogo sta zaboliti!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|