|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pozzz...
naisao sam u kompu na neke ritmove koji zvuce super , ali imam problem,dakle,panorama na bubnju stoji na -34 a na basu jos vise,cini mi se na -56,nebitno je..sint mi uopste ne dozvoljava da je ugasim,odnosno stavim na 0. u stvari ,sta se desava,stavim je na 0 ali posle 4 takta ,kad ritam krene od prvog takta ritam opet vraca sve kako je bilo. pokusao sam na foru ,da dok ritam ne ide vratim sve na 0,sacuvam tako ritam,ali ne uspeva,cim odsvira sva 4 takta,na sledecem prvom opet sve u minusu. kako da resim ovo,jer zna neko? hvala unapred !!
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Nisi napisao za koji sint se radi.
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
soryy,mislio sam da ce se prepoznati sa avatara - korg pa80.
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Postoje dva načina:
1.Pomoću kompjutera-izvezeš sve delove ritma kao midi-otvoriš u nekom editorskom programu i obrises sve sys exclusive poruke, i na kraju vratiš kao ritam. 2.U samom sintu u style edit modu ,takodje obrišeš sve nepotrebne sys exclusive poruke. Davno sam imao PA80 pa ne mogu detaljinje da ti objasnim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nema opcije za brisanje tih poruka u sintu u style edit modu ,ne znam tacno na sta mislis
![]()
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Ovako,prebaci ritam u Style Works XT,otvori u njegovom style editoru i naštimaj panorame na svim instrumentima u style-u po želji,pa onda sejvuj ritam.Kad ga upišeš u sint mora raditi dobro.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|