|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Suludi Moderator
|
![]()
Pitanje je kad izlazi novi aranger, dali ce biti mladi brat od sadasnji serija ili ce biti nesto sasvim novo.
Ko ga zna, Mozda bude Korg Pa 10 Balkan ![]() ![]() Jer ipak najvise je nas balkanace koji uzimamo Korgove rraznih tipova: Raduj mo se na Pa10 Balkan ![]() ![]() Ja ga vec imama zato sto sam tester KORGA pa mi ga dali da im dadne profesionalno misljenje posto vi nemate pojma ![]() Sad se sigurno pitate kolko kosta ta masina. Pa da vam kaze kad je uzmete dojate 10.000 EURA sa njim. Plus sve ilegalno kopirane filmoce igrice i muzicke cd-ove koji su zasticeni visoko autorskim pravima!!! Raduj te se novom Pa 10 Balakan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Vredan član društva
|
![]()
ova ti je dobra
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
E ako si vec imo Pa 3 godine prije mene ...sto bolan nisi uradio malo kvalitetnije ritam sekciju da to zvuci kako treba a ne ko pracka...Nedime, solo zvukovi ne prolaze bas svugdje...u vecini slucajeva prolazi dobro nabijena ritam sekcija jer cure se vrte na to i raja igra a na solo zvuk ne reaguje bas puno toga...Ono sto imas kao DEMO...to je bolan slicna ritam sekcija ko na CASIO CT-650 koji sam svirao prije 16 godina... jesi li ti tada svirao?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
imasju, klavijature, koji, osim, pa80, pitanje, semplom, sve |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|