|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  21.08.2007, 20:58 | #191 | 
| Suludi Moderator |   

Stavljeno. sa 131 na 531HP Uzivaj La Brate!!! Hajd na MSN la konferencija!
		 | 
|   |   | 
|  12.09.2007, 21:11 | #192 | 
| Suludi Moderator |  Idemo Dalje 

hajmo ljudi idemo dalje sa prodavanjem i dilanjem Operativnih sistema za ovce i crvene krave!!!!!!!
		 | 
|   |   | 
|  12.09.2007, 23:34 | #193 | 
| Veteran Registrovan/a dana: 07.06.2005 Mjesto: Pirot Godina: 54 
				 Downloads: 218 Uploads: 5 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova

Instrumenti: sa dirkama...  |   

Pa gde si na MSN...ajde javi se...zvezdo,buduceg radio programa...   
				__________________ Procitajte pravilnik! | 
|   |   | 
|  13.09.2007, 08:38 | #194 | 
| Suludi Moderator |   

Uhhhhhhhh! Jebo te taj pauk isprepada me! Sve kontam sad ce izletit vamo a ja papucu drzim u ruci da ga roknem nebil ispoo! Trebo si ovce stavit bolje bi bilo!!!Sala mala! To je jos u toku TOP SECRET 007 La  Ovca!!!! Cujemo se :-)!
		 | 
|   |   | 
|  15.09.2007, 23:50 | #195 | 
| Glas Razuma Registrovan/a dana: 12.05.2007 Mjesto: Sarajevo,BiH 
				 Downloads: 333 Uploads: 15 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova

|  Pozdrav svima 

Veliki pozdrav za sve koji su sa svojim postovima ucestvovali na ovoj temi a i za sve ostale naravno.Evo da se nakon predugog:rolleyes:perioda i ja javim.Prelistao sam ovu temu i zakljucio sam da sam bio kratak ko Fidel Kastro:">,ali nadam se da niko nije zamjerio na tome. Vidim da ova tema ima 5 zvjezdica,i to je vec nesto. Veliki pozdrav za mog jarana,rodjaka i poslovnog partnera:)>-La Alena.Rodjo vozdra,kako si mi,i kako nam je Mirsada.;)Gdje smo ono stali.Hocemo li nastavljati biznis,ili cemo ga bataliti,ili ide nesto novo.Vidim,covjece,ti si sada moderator,znaci nova funkcija-cestitam. Specijalan pozdrav za neuhvatljivog vozaca VW SHARAN-a,B-)mog velikog druga Almira(gdje li je on sad,to niko ziv nezna).Almire,Almire,hoces li se vise javiti:mad:.A hoce,legenda je to,ali kad ce,to se nezna.:) Pozdrav i svoj ostaloj raji,a oni znaju ko su. Sejo | 
|   |   | 
|  16.09.2007, 02:48 | #196 | 
| Suludi Moderator |   

Sejo, familio partneru i sta ja znam prov pjan sam za ko letva sad sa plolja! sa mirsadom ide na boje al mi hladi! Almir je u bih imo je udes al mu je dobro!  A mi idemo dalje! Kupio sam pa2xpro pa sam i od njega pomijesao par stvari! tako sada samo za mlade ovce dajem OS dakle stare mrcine nedolazi u obzir! i samo crveno crne krave!  pozdrav | 
|   |   | 
|  28.09.2007, 22:35 | #197 | 
| Glas Razuma Registrovan/a dana: 12.05.2007 Mjesto: Sarajevo,BiH 
				 Downloads: 333 Uploads: 15 Rekao HVALA: 1 

Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova

|  Alene cestitam 

Alene druze,familijo,partneru. Evo otvorih stranicu i vidim da yu-midi ima i radio,a kako procitah ti si glavna fora  kao DJ.Znaci da si u novom biznisu a nista me ne obavjestavas.Cestitam ti druze na "novom radnom mjestu" i da bude dobar repertoar i raja zadovoljna.Trenutno je radio "offline" a neznam od kada ti pocinje radno vrijeme.Znaci li to da zamrzavamo aktivnosti kompanije La Sejo&La Alen GmbH? Posto sa Mirsadom ide dobro mora i muzika biti dobra. PS:Nadam se da nisi probo pustati "Garu...." na ovom radiju.  Samo naprijed druze stari.... Pozdrav, Sejo | 
|   |   | 
|  29.09.2007, 14:48 | #198 | 
| Suludi Moderator |   

gara ideli ide nema sa nasim biznisem nista a uskoro ide i radio za jedno pola sata
		 | 
|   |   | 
|  19.03.2008, 20:51 | #199 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |   

samo se vi zezajte a znateli sta se desava sa trzisnom ekonomijom   Momak, ajd malo pogledaj kad je ovaj topic zadnji puta bio aktualan. Mislim prošlo je 6 mjeseci ... Promijenjeno od kreso (20.03.2008 u 12:35 sati) | 
|   | 
|  01.05.2008, 23:56 | #200 | 
| Vredan član društva |   

ovo je najjaca tema ikad postavljena na ovom site-u.... umro od smijeha
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| nema, pojma | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |