|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Ostalo Ono prateće opreme što do sada nije pomenuto | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  30.12.2007, 15:45 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 07.10.2007 
				 Downloads: 626 Uploads: 0 Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

|  dugmetarska klavijatur sa midijem? 

dugmetarska klavijatura  sa midijem? da li basovi rade kao na harmonici???? i sta je najbolje od dugmetarskih klavijatura sa midijem? | 
|   |   | 
|  20.02.2008, 23:58 | #2 | 
| Belaj boy |   

Svaka klavijatura moze da se prepravi na dugmetarsku.Samo je stvar ukusa i izbora sta ce ti vise odgovarati u levoj ruci.Meni je va-76 ceo preradjen na dugmetaru,u levoj ruci dve ipo oktave pa rastojanje30-tak cm,pa desna strana.Leva strana je apsolutno ista kao i desna ali imas varijante da ti bude samo 3 reda u levoj ruci,dur,mol i dim,imas varijantu da ti pstane klavirska u levoj ruci(ja sam tako radio par meseci,ali sam svirao kao djak prvak pa mi puko film i sve sam preradio na dugmice),a imas i varijantu gde od starih ELKA ILI FARFISA,orgulja izvade basove,uglavnom 96,koji su isti kao na harmonici pa to ugrade na levu stranu.Sve su kombinacije moguce,samo dobro razmisli sta ti najvise odgovara.
		 | 
|   |   | 
|  06.08.2008, 15:27 | #3 | 
| Gost 
				 Downloads:  Uploads:  |   

Jeli ima neka dobra stranica za skidanje muzike u midi formatu.Poz!!!
		 | 
|   | 
|  06.08.2008, 15:49 | #4 | 
| Stvarno kod kuće |   

###Jeli ima neka dobra stranica za skidanje muzike u midi formatu.Poz!!!### Drug ne čitaš pravilnika...Molim te pročitaj ga! Za sad imaš opomenu,NE smeš da tražiš MIDI FAJLOVE ili SAJT S NJIMA... Molim te ako ti šta treba kontaktiraj na PM (Private Message) a ne ovako na forumu... Takođe si prekršio pravilo što postavljaš pitanje u pogrešnoj temi... Za sad opomena a za ubuduće molim te čitaj pravilni i poštij ga...Pozdrav! 
				__________________ Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... | 
|   |   | 
|  06.08.2008, 16:19 | #5 | 
| Drugar foruma |   

eee da sam ja trazio te glupe,odvratne,jadne   fajlove odmah bi leteo   | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Oznake | 
| dugmetarska, klavijatur, midijem | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|