|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  21.01.2013, 12:21 | #1 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 08.05.2012 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

Instrumenti: Harmonika Dallape dugmetara 1951 godište, korg pa 800  |  Dallape organtone 

Prodao bi dallape organtone 140 basova 1951 godiste, kupljena od Raje Boskovica, harmonikasa iz Beograda, original italijanska u odlicnom stanju. Interesuje me koliko para bi mogao da dobijem za nju? hvala unapred Dodato: nisam stavio jedino da je dugmetara.   Promijenjeno od Predrag1985 (22.01.2013 u 13:14 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi | 
|   |   | 
|  22.01.2013, 14:33 | #2 | 
| Moderator |   

To shto je harmonika od 1951 god. i da je bila kupljena od Raje Boshkovica ne kazuje mnogo za tu  harmoniku. Daleka 1951 god. doprinosi  i za skepticizam a ne pozitivno  na cenu, plus  shto je i ORGANTONE.Bitno je za svaku harmoniku u kakvom je  sada  stanje.Ovako na ne  vidjeno, teshkoje  da ti neko preciznije kaze. Pozz.
		 | 
|   |   | 
|  22.01.2013, 17:49 | #3 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 08.05.2012 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 0 

Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova

Instrumenti: Harmonika Dallape dugmetara 1951 godište, korg pa 800  |   

ja sam bio ucenik od Raje Boskovica, ja sam je kupio od njega , i sredio sam je komplet kod majstora Mice sa Vidikovca, samo me interesuje koliko mogu da trazim pod pretpostavkom da je u odlicnom stanju kao sto i jeste.
		 | 
|   |   | 
|  27.01.2013, 09:40 | #4 | 
| Vredan član društva Registrovan/a dana: 25.08.2012 
				 Downloads: 11 Uploads: 0 Rekao HVALA: 7 

Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova

|  Vidis ovako... 

Niko ne moze da ti kaze koliko tacno vredi harmonika. Ako hoces da je prodas, postavis neku cenu (sto je moguce realniju, bez emocija :-)), mozes da pogledas na "kupujem-prodajem" koliko se krecu otprilike slicne harmonike... zatim ako je ne prodas po toj ceni a zuri ti se, skidas po malo od cene dok ne nadjes kupca. Ukoliko nisi u zurbi da prodas, stavis cenu za koju mislis da je realna i cekas da se javi pravi kupac.  Ja npr prodao skoro jedan digitalni klavir na ebay-u. Nisam hteo da spustim ispod $320 ni pod tackom razno, jer toliko i vredi, sve ostalo bi bio poklon, a ja nisam Deda Mraz :-). Prodao sam ga posle 6 meseci, nije mi se zurilo. Eto toliko. | 
|   |   | 
|  27.01.2013, 21:30 | #5 | 
| Početnik forumacije! Registrovan/a dana: 03.11.2011 Mjesto: Varaždin 
				 Downloads: 0 Uploads: 0 Rekao HVALA: 4 

Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova

Instrumenti: Korg TR, Yamaha PSR 540  |   

Ja također potpisujem sve što su kolege napisali... pogledaš u oglasniku kolika je cijena takvim harmonikama, pa odlučiš dal ti ta cijena odgovara ili ne... kreneš sa većom cijenom pa polako spuštaš do zadnje cijene za koju bi  prodao...
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |