|  | 
| 
 | ||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Tekstovi i Naslovi Skidate neku stvar i potreban vam je text? Ne znate kako se pesma zove? Postavite pitanje ovde! | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  07.06.2013, 17:49 | #1 | 
| Veteran |  tražim ovu pjesmu 

imam u glavi samo ovaj dio pjesme pa sam ga nabrzinu napravio u FL-u, tu pjesmu tražim več jaaaaako dugo ali nikako da saznam ime pjevačice i ime pjesme...ako netko zna koji podatak o tome, plačam pivu   Check this out on Chirbit 
				__________________ 1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. | 
|   |   | 
|  07.06.2013, 19:17 | #2 | 
| Vredan član društva |   

pozz, jako mi je poznato ovo, a ne mogu da skontam jel to uopste domaca ili strana pesma?    | 
|   |   | 
|  07.06.2013, 19:19 | #3 | 
| Veteran |   

da...zaboravio sam navest, strana je pjesma...ženska ima glas k'o Kylie Minogue ili Lily Aljen ili čak kao Amy McDonald...sva 3 glasa su mi slična toj ženski što pjeva tu pjesmu koju tražim

__________________ 1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. | 
|   |   | 
|  08.06.2013, 14:36 | #5 | 
| Veteran |   

ma toooooooo majstore, to je ta...još jedno veliko HVALA

|   |   | 
|  08.06.2013, 14:54 | #6 | 
| Vredan član društva |   

Nista    | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |