| 

| 

| 
||||||
| Poèetna | Registracija | Pravilnik i ÈPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Dru¹tvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Dana¹nje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane | 
| Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Alati tema | Display Modes | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Poèetnik forumacije! 

Registrovan/a dana: 18.08.2015 

Downloads: 0 
Uploads: 0  
	Rekao HVALA: 3 

Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova

![]()  | 

Muèim se sa zvuènom karticom Xonar U7 od kako sam je kupio. U toku reprodukovanja muzike veoma èesto prestane da radi, a na kompjuteru dobijem poruku Direct Sound Error: Buffer lost. Posle kraæeg vremena reprodukcija pesme se nastavi. 

Takodje, veoma èesto kartica sama po sebi promeni izlaz: ona ima tri izlaza - za slusalice, za zvuènike i za liniju. Nije retko da se ukljuce istovremeno izlaz za zvucnike i izlaz za liniju. Onda ja moram ruèno da odredim ¹ta da se koristi kako bi se reprodukcija nastavila. Molim vas da ako neko ima iskustva sa ovim problemom da mi pomogne. Unapred zahvalan.  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Super-Moderator 

Registrovan/a dana: 15.04.2008 
				Mjesto: Zagreb 

Downloads: 344 
Uploads: 22  
	Rekao HVALA: 52 

Zahvalili mu 1.831 puta u 1.363 Postova

Instrumenti: Genos2 

![]()  | 

Problemi s driverima. 

Napravi ponovnu instalaciju drivera, moraju biti odgovarajuæi za onaj OS koji ima¹ instaliran na raèunalu. Obavezni iskljuèi on board zvuènu karticu jer ona zna stvarati ovakve probleme.  | 
| 
		 | 

| 
| Sledeæi èlan vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: |  geros (20.08.2015)  | 

![]()  | 

| Favoriti | 
| Oznake | 
| xonar u7, zvucna kartica | 
| Alati tema | |
| Display Modes | |

| 

|